Wardruna

lørdag 30. april 202230. apr 2022 20:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 445 - 520 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter utsatt turné i 2021, er Wardruna endelig klare for konsert i Stavanger våren 2022!

«Vi gleder oss veldig til endelig å være på hjemmebane igjen…», sier Einar Selvik.

Utsolgte konserter på stadig større spillesteder over hele verden kulminerer i høstens høydepunkt da de spiller i legendariske Red Rocks Amfiteater i USA.

Den norske norrøn/folk-konstellasjonen Wardruna er kjent for sine musikalske fortolkninger av eldre nordiske tradisjoner. Gruppen ble startet i det stille av komponist Einar Selvik tidlig på 2000-tallet og har siden debutplaten i 2009 hatt stor suksess på tvers av musikksjangre, kultur og språk. Med mål om å gi ny stemme til gamle tradisjoner, vever Wardruna på særegent vis Nordens eldste instrumenter og versemål inn i et moderne lydlandskap.

Gruppen har toppet Billboard-lista for verdensmusikk og har med sine betydelige musikalske bidrag til TV-serien Vikings, fått vist musikken sin til et bredt og verdensomspennende publikum. Wardruna kombinerer det akademiske med det populærkulturelle, og den grundige tilnærmingen de har til emnet har gjort dem til en av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Rock

#Vår2022