MELLOM HIMMEL OG HELSEVESEN

torsdag 05. september 202405. sep 2024 17:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 175 (INKL. SERVICEAVGIFT)Er du snart pensjonist?
Å pensjonere seg er for noen en himmelsk tanke, mens for andre skyves tanken unna helt til dagen kommer. Har du begynt å tenke over hvordan hverdagen ser ut når yrkeslivet «legges på hyllå»?

Hva du velger å fylle tiden din med som pensjonist er nemlig avgjørende for hvor lykkelig du blir, hvordan helsen din utvikler seg og hvilken livskvalitet du får. Alle vil være friske og glade. Og ingen gleder seg til det uunngåelige – alderdom, sykdom og død.

Trond-Viggo møter den litt yngre journalisten og Nitime – profilen Mari Garås Monsson til samtale om hva som skjer i kroppen mens årene går, og hva vi kan gjøre for å forsinke utviklingen. Sammen gir de oss svarene på hva som skal til for et godt et godt liv – hele livet.

Ragnhild Bang Nes er psykolog og seniorforsker ved Folkehelseinstituttet og Forskningssenteret Promenta, UiO. Hun har i over tjue år forsket på hva vi kan gjøre for å bli lykkeligere.

Et stort møtetorg med ulike stands i foajeen gir deg et innblikk i hva som finnes av tilbud og aktiviteter i ditt nærmiljø.
Den erfarne komikeren og artisten Steinar Lyse leder oss gjennom ettermiddagen og kvelden.

Ønsker du en himmelsk pensjonisttilværelse hvor møtet med helsevesenet kan utsettes lengst mulig? Da kan det lønne seg å få med seg dette arrangementet.

Vi kan love en ettertenksom, morsom og kanskje også livsforlengende opplevelse!

Inkludert i prisen er det enkel servering + kaffe og te.

Varighet:
Ca. 4 timer inkl. pause

ARRANGØR:
Stavanger kommune, Friskliv og mestring, Helsehuset

Foredrag

#Høst2024