TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Vår produksjonsavdeling har høy teknisk kompetanse og
sørger for totalleveranse av scene, lyd, lys og AV-tjenester

Begge salene i det nye konserthuset og Kuppelhallen har scenemekanikk fra den østerrikske leverandøren, Waagner Biro. Alt kontrolleres via et multifunksjonelt system kalt CAT (Computer Aided Theatre), som leverandøren selv har utviklet. Systemet driver alle trekkstenger, kjettingmotorer og sceneheiser. Det håndterer også bevegelige akustiske elementer, som f.eks. himlingen i Fartein Valen og et stort antall akustiske tepper rundt om i salene. Ut over dette har vi sceneplattinger fra Nivtec og trosser fra Prolyte.

På lydsiden er Zetlitz-salen bestykket med produkter fra Nexo. PA i Fartein Valen er basert på Meyer Mica. I Kuppelhallen er det montert en eldre Meyersound-PA av type MSL 4. Vi har miksere fra Digico, av typene SD8, SD7, SD Ten og SD11.

Lysavdelingen benytter for det meste bevegelige lamper fra Martin og profiler fra ETC. Vi har følgespotter fra Robert Juliat. Mikserne er grandMA 2 light i alle saler.

Projektorene våre er levert av Christie og Panasonic. Vi har en Christie 18K i Fartein Valen og Christie 12K i Kuppelhallen, og en Panasonic RZ12KEJ 12K laser i Zetlitz. Vi har installerte lerreter på rull i begge saler, samt noen rammelerreter i tillegg.

Infrastrukturen for lyd, lys scene og AV er basert på et stort antall aksesspunkter over hele bygget, og flere patchesentraler som kobler sammen tekniske enheter uten bruk av synlig kabling. Vi er godt bestykket med fiber og cat 5.

Begge saler i det nye konserthuset har 2 uttak for powerlock. I tillegg har vi et stort antall strømuttak på både 230V og 400V. I Kuppelhallen: 1x125A + 1x63A 400V delt med dimmere.

For mer informasjon, kan du laste ned tech spec for den salen du er interessert i.