TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Vår produksjonsavdeling har høy teknisk kompetanse og
sørger for totalleveranse av scene, lyd, lys og AV-tjenester

Begge salene i nytt konserthus og Kuppelhallen har scenemekanikk fra den østerrikske leverandøren, Waagner Biro. Alt kontrolleres via et multifunksjonelt system kalt CAT (Computer Aided Theatre), som leverandøren selv har utviklet. Systemet driver alle trekkstenger, kjettingmotorer og sceneheiser. Det håndterer også bevegelige akustiske elementer, som f.eks. himlingen i Fartein Valen og et stor antall akustiske tepper rundt om i salene. Ut over dette har vi sceneplattinger fra Nivtec og trosser fra Prolyte.

På lydsiden er det nye konserthuset bestykket med produkter fra Nexo. Hoved-PA i begge saler er basert på Geo-T-modellen. I Kuppelhallen er det montert en eldre Myersound-PA av type MSL 4. Vi har miksere fra Digico, av typene SD8, SD7 og SD Ten.

Lysavdelingen benytter for det meste bevegelige lamper fra Martin og profiler fra ETC. Vi har følgespotter fra Robert Juliat. Mikserne er GrandMA 2 i det nye huset, og GrandMA 1 i Kuppelhallen.

Projektorene våre er levert av Christie. Vi har en 18K i Fartein Valen og en 12K i Zetlitz. Vi har installerte lerreter på rull i begge saler, samt noen rammelerreter i tillegg.

Infrastrukturen for lyd, lys scene og AV er basert på et stort antall aksesspunkter over hele bygget, og flere patchesentraler som kobler sammen tekniske enheter uten bruk av synlig kabling. Vi er godt bestykket med fiber og cat 5.

Begge saler i det nye konserthuset har 2 uttak for powerlock. I tillegg har vi et stort antall strømuttak på både 230V og 400V.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med produksjonssjef Knut Nøst:
E-post: kn@stavanger.konserthus.no
Telefon: 906 00 845