GAVEKORT

Et gavekort i konserthuset kan benyttes av alle generasjoner, og det finnes noe for enhver smak.

Har du noen i vennekretsen som du vil glede? Eller kanskje du vil overraske kjæresten med en konsertopplevelse? Har dine svigerforeldre jubileum? Eller ønsker du å takke mormor for alle barnevaktene? Med et gavekort kan du gi noe tilbake. Et gavekort i konserthuset kan benyttes av alle generasjoner, og det finnes noe for enhver smak.

Gavekortene kan brukes til både forestillinger og omvisninger. Du velger selv beløp, og gavekortet har en varighet på 2 år. Etter kjøp av gavekort, vil du få tilsendt en e-post for å laste ned gavekortet. Her vil du også kunne velge et annet design på gavekortet, f.eks. gavekort til jul eller bursdag.

Bestille flere gavekort? Dersom din bedrift ønsker å gi et gavekort til sine ansatte i julegave, så ordner vi det. Kontakt billettskranken på telefon 51 53 70 00 på forhånd, så ligger kortene klar for henting som avtalt.

Gavekort kjøpt på nettet er omfattet av Angrerettloven, som gir deg 14 dagers angrefrist fra kjøpstidspunktet.

Ferdig utfylt angreskjema sendes til oss på e-post: billett@stavanger-konserthus.no, eller leveres direkte til billettskranken i konserthuset. Last ned angreskjema her.

GAVEKORT SELGES OGSÅ I BILLETTSKRANKEN SOM HOLDER ÅPENT TORSDAGER KL. 15-18 OG LØRDAGER KL. 11-15. BILLETTSKRANKEN HAR OGSÅ ÅPENT VED ARRANGEMENT.