KONTAKT

KJØPE BILLETTER

BILLETTELEFON: 51 53 70 00, innvalg 1
BILLETT@STAVANGER-KONSERTHUS.NO

GRUPPER

Grupper på 10 eller flere kan kontakte vår salgsansvarlig Päivi Tervonen:

E-post: pt@stavanger-konserthus.no
Telefon: 916 26 953

ANDRE HENVENDELSER

Noe du lurer på?
Ring oss gjerne på telefon 51 53 70 00 eller send e-post til post@stavanger-konserthus.no så hjelper vi deg.

LEIE KONSERTHUSET

I konserthuset har vi tre flotte konsertsaler, store foajeområder, restaurant med mer som passer til en rekke ulike arrangement. Ta kontakt med arrangementssjef Henning Bredal for mer informasjon om hva vi kan tilby.

E-post: henning.bredal@stavanger-konserthus.no
Telefon: 934 54 008

Mer om våre lokaler finner du her.

OMVISNINGER

Opplev den storslagne akustiske salen Fartein Valen med 1500 sitteplasser og stort orgel, av artister og musikkritikere rangert som en av de beste akustiske saler i verden; og flerbrukssalen Zetlitz, som på noen timer kan endres fra teater- og operasal til rockearena. Vi går også backstage for å se noen av de 180 rommene i konserthuset. Få innblikk i konserthusets drift, historikk, arkitektur og akustikk.

Omvisningen tar cirka 50 minutter og gjennomføres på musikkens og kunstens premisser. Omvisningene er normalt på lørdager, men i ferier og høytider også på andre dager. Billetter til omvisninger koster kr 90,- og kan kjøpes via vårt nettsted eller i billettskranken. Maksimalt antall deltakere er 20.

Vi tar også i mot grupper til omvisninger utenom de faste omvisningstidene. For grupper er prisen 1800.-, for skoleklasser 900.-. Maks antall pr. gruppe er 30.


ANSATTE STAVANGER KONSERTHUS IKS