KONTAKT

KJØPE BILLETTER

Billettelefon: 51 53 70 00 (innvalg 1)
E-post: billett@stavanger-konserthus.no

GRUPPER

Grupper på 10 eller flere kan kontakte vår salgsansvarlig Päivi Tervonen:

E-post: pt@stavanger-konserthus.no
Telefon: 916 26 953

PRESSE

Har du spørsmål vedrørende presse, pressebilletter, pressepolicy eller bilder? Send en e-post eller kontakt markeds- og kommunikasjonssjef Grete Straume:

E-post: gs@stavanger-konserthus.no
Telefon: 926 95 104

ANDRE HENVENDELSER

Noe du lurer på som ikke gjelder billetter? Ring oss gjerne på telefon 51 53 70 00 eller send e-post til billett@stavanger-konserthus.no så hjelper vi deg.

LEIE KONSERTHUSET

I konserthuset har vi tre flotte konsertsaler, store foajéområder, restaurant med mer som passer til en rekke ulike arrangement. Ta kontakt med arrangementssjef Henning Bredal for mer informasjon om hva vi kan tilby.

E-post: henning.bredal@stavanger-konserthus.no
Telefon: 934 54 008

Mer om våre lokaler finner du her.

OMVISNINGER

Opplev den storslagne akustiske salen Fartein Valen med 1500 sitteplasser og stort orgel, av artister og musikkritikere rangert som en av de beste akustiske saler i verden; og flerbrukssalen Zetlitz, som på noen timer kan endres fra teater- og operasal til rockearena. Vi går også backstage. Få innblikk i konserthusets drift, historikk, arkitektur og akustikk. Omvisningen tar cirka 50 minutter og gjennomføres på musikkens og kunstens premisser. Billetter til omvisninger koster kr 90,- og kan kjøpes via vårt nettsted eller i billettskranken. Max antall deltakere er 20.

Vi tar også imot grupper til omvisninger utenom de faste omvisningene. For grupper er prisen 1800,- og for skoleklasser 900,-. Maks antall pr. gruppe er 30.

Har du spørsmål vedrørende omvisninger? Send en e-post eller ta kontakt med markeds- og kommunikasjonssjef Grete Straume:

E-post: gs@stavanger-konserthus.no
Telefon: 926 95 104


ANSATTE STAVANGER KONSERTHUS IKS