For Arrangører

Med fleksible saler, VIP-lounge og mesanin med storslått utsikt og romslige foajéområder danner Stavanger konserthus, sammen med den nyrenoverte Kuppelhallen, den perfekte ramme for store og små arrangementer. Enten du skal arrangere konserter, forestillinger, møter eller konferanser er konserthuset stedet.

Våre medarbeidere har høy teknisk kompetanse og vi er totalleverandør av lyd, lys og AV-tjenester. Spiseriet har ansvaret for all servering på alle plan i konserthuset. Kjøkkenet holder et høyt nivå og håndterer store og små selskaper, enten det er middag for to eller bankett for 800. Kombiner gjerne ditt arrangement med et kunstnerisk innslag eller omvisning i et av Europas flotteste konserthus.

Ta kontakt med arrangementssjef Henning Bredal for tilbud og befaring: henning.bredal@stavanger-konserthus.no, telefon 934 54 008

Lokalene

Med fleksible saler, VIP-rom og mesanin med storslått utsikt, romslige foajéområder, restaurant i toppklasse og flotte parkområder er Stavanger konserthus en perfekte ramme for store og små arrangementer.

Lokalene i konserthuset

Konserter og Forestillinger

Stavanger konserthus er et konserthus i internasjonal toppklasse, med avanserte akustiske- og scenetekniske løsninger.

Møter, Konferanser og Events

Stavanger konserthus er den perfekte ramme for store og små arrangementer. Vår produksjonsavdeling sørger sammen med Spiseriet for at ditt arrangement blir en opplevelse utenom det vanlige.

Tekniske Spesifikasjoner

Vi er totalleverandør av lyd, lys og AV-tjenester

Kommunal Husleiekompensasjon

Stavanger kommune ønsker å legge til rette for at det frivillige amatørkulturlivet i Stavanger skal bli aktive brukere av Stavanger konserthus. En har derfor etablert en kompensasjonsordning til dekning av deler av husleien.

Konserthusfasaden i rødbrun glassbetong er prisbelønnet