Personvern

PERSONVERNERKLÆRING FOR STAVANGER KONSERTHUS

Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av Stavanger Konserthus sine tjenester å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Personvernerklæringen gjelder for alle som bruker nettsiden vår eller er i kontakt med oss.

  1. Ansvar

Stavanger Konserthus, ved administrerende direktør Per-Harald Nilsson, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Spørsmål om personvern kan rettes til markeds- og kommunikasjonssjef, Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no.

  1. Hva slags informasjon samler vi inn

– Nyhetsbrev

Personopplysningene som samles inn i forbindelse med utsendelse av nyhetsbrev behandles:

  • E-postadresse
  • For- og etternavn

 

– Billettkjøp

Ved å kjøpe billett gjennom våre tjenester registreres dine kjøp, reservasjoner eller kansellasjoner, dette inkluderer følgende informasjon:

  • E-post
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer og by
  • Mobilnummer
  • Eventuell rabatt (student/barn/honnør)
  • Gjennom hvilken kanal billetten er kjøpt og hvor i salen du sitter
  • Kjøpshistorikk

 

– stavanger-konserthus.no

Ved å besøke vårt nettsted www.stavanger-konserthus.no loggføres dine bruksdata, for eksempel når du viser eller klikker på innhold eller gjennomfører et søk. Se punkt 3.3 for ytterligere beskrivelser av hvilken informasjon som samles inn på www.stavanger-konserthus.no.

Kredittkortopplysninger blir ikke tatt imot eller lagret av oss, men av vår tredjeparts betalingsformidler Tix AS.

  1. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

3.1       Nyhetsbrev
Stavanger Konserthus sender ut nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på arrangementer og forestillinger og for å sende deg eksklusive tilbud. Du kan når som helst stanse mottak av våre nyhetsbrev ved å sende en e-post til kommunikasjonssjef, Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no.

3.2       Billettkjøp
Vi samler inn personopplysninger i forbindelse med ditt billettkjøp for å gjennomføre din billettbestilling. Videre så tar vi kontakt per SMS med ikke-kommersielt budskap for å minne deg om forestillingen og for å informere om praktiske opplysninger.

3.3       www.stavanger-konserthus.no
Når du besøker www.stavanger-konserthus.no, analyserer vi din bruk av nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

For å få informasjon om bruk av våre nettsider benytter vi informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapslene gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her.

  1. Utlevering av personopplysninger til andre

Vi bruker databehandlere til å samle inn, lagre eller på annen måte behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.

Stavanger konserthus leier ut konsertlokalene til ulike arrangører som har konserter og forestillinger hos oss. I den anledning gjennomfører vi billettsalg på vegne av arrangøren, som har en berettiget interesse i å bli informert om hvem som deltar på eget arrangementet. I forbindelse med billettkjøpet kan arrangør motta opplysninger om ditt billettkjøp. Informasjonen kan bli brukt av arrangøren til å lage kunderegister og statistikk, gjennomføre kundeanalyse og informere om fremtidige arrangement.

Du kan reservere deg mot overføring av personopplysninger til arrangøren ved å sende en henvendelse per e-post til markeds- og kommunikasjonssjef, Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no.

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

  1. Lagringstid

Stavanger Konserthus lagrer aldri personopplysninger lenger enn det som er nødvendig for det formål opplysningene ble samlet inn for. Vi vil enten permanent anonymisere eller på sikkert vis slette de av dine personopplysninger som vi ikke lenger har behov for.

  1. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene Stavanger konserthus behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:  datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kreve innsyn hos Stavanger Konserthus ved å sende forespørsel til markeds- og kommunikasjonssjef, Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no. Dette anses som skriftlig henvendelse. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende en e-post til markeds- og kommunikasjonssjef, Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no.

  1. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: datatilsynet.no.

  1. Endringer

Stavanger Konserthus forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer til denne personvernerklæringen vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd. Ved å fortsette å bruke våre tjenester etter endring i personvernerklæringen samtykker du til de endrede vilkårene.

Denne og eventuelt fremtidige personvernerklæringer overholder personopplysningsloven eller andre til enhver tid gjeldende regler for behandling av personopplysninger.