Snøhvit – Grand Kyiv Ballet

søndag 03. november 202403. nov 2024 17:00 Kjøp
onsdag 06. november 202406. nov 2024 18:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 480 - 610 (INKL. SERVICEAVGIFT)Balletten “Snøhvit” bygger på Brødrene Grimms klassiske eventyr, men dens stilistiske særpreg minner mer om en Disney-film. Musikken til balletten er komponert av den talentfulle polske komponisten Bogdan Pawlowski.

Forestillingen lover å inspirere både unge og voksne tilskuere. Publikum kan forvente å bli fortryllet av en fantastisk atmosfære fylt med eventyrlige overraskelser, vakre dansetrinn, herlig humor, imponerende skuespill, og fantastiske kostymer og scenografier.

Den hjertevarme kjærlighetshistorien vekker positive og varme følelser i våre hjerter, og budskapet om vennskap, godhet og kjærlighet som seirer over det onde, vil ikke gå ubemerket hen.

Premieren av balletten “Snøhvit og de syv dverger” fant sted på scenen til Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv i 1975. Forestillingen ble også satt opp på scener i Kharkiv, Dnipro og Lviv, og ble raskt en av de mest populære familieforestillingene. Vi er særlig begeistret over at ukrainske artister, med ledende dansere fra Grand Kyiv Ballett, bringer dette sjarmerende eventyret til live på scenen i Skandinavia.

Varighet:
Ca. 2 timer inkl. pause

ARRANGØR:
Grand Kyiv Ballet LLC

Ballett Barn Dans Familie

#Høst2024