Svanesjøen – The Grand Ukrainian Ballet

torsdag 06. februar 202506. feb 2025 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 780 (INKL. SERVICEAVGIFT)Svanesjøen: en tidløs ballettklassiker

La deg forføre av ballettens eleganse – et mesterverk som har sjarmert verden i over 100 år.
Balletten forteller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og trollmannen REDBEARD på det fineste tradisjonelle ballettspråket. Det er en fortelling om kjærlighetens seier over mørkets krefter, presentert med ynde og følelse av det store ukrainske ballettkompaniet med ren perfeksjon. For publikum i alle aldre åpner den døren til en verden av fascinerende skjønnhet og demonstrerer hvordan hengivenhet og disiplin ligger bak den svevende lettheten på scenen.

The Grand Ukrainian Ballett inntar Europa Under kunstnerisk ledelse av Rimma Wachsmann kombinerer dette ballettkompaniet det beste fra klassisk ballett med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en veletablert figur i scenekunstens verden, har oppnådd mer enn bare å føre et ballettkompani til den øverste ligaen av europeisk ballettkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyr også de beste ukrainske danserne og solistene, som nå har funnet et nytt hjem i EU, en plattform for sine historier, drømmer og unike ferdigheter.

“Det er både en ære og en sak som ligger mitt hjerte nært å forme “THE Grand Ukrainian Ballet” til å nå nye høyder,” forklarer Wachsmann. Med dette ensemblet av nøye utvalgte dansere ønsker hun ikke bare å feire den rike tradisjonen for klassisk ballett, men også å sette et tegn på håp og en ny begynnelse for de talentfulle ukrainske stjernene i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskjent ballettdanser og medprodusent av turneen, som spiller en nøkkelrolle i utformingen av prosjektet med sin ekspertise og lidenskap for scenekunsten. “Grand Ukrainian Ballet” kombinerer det høyeste nivået av perfeksjon og imponerende estetikk for å skape en ballettopplevelse i verdensklasse. “Vi er overbevist om at ballettkunsten taler et språk som kan forene mennesker på tvers av kulturelle og geografiske grenser,” sier Razmik.

Varighet:
TBA

ARRANGØR: Showtime Concerts OÛ

Ballett Dans Klassisk

#Vår2025