Alice in Wonderland – Elysium Circus Theatre

mandag 25. november 202425. nov 2024 19:00 Kjøp
tirsdag 26. november 202426. nov 2024 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 525 - 745 (INKL. SERVICEAVGIFT)For første gang gang kan publikum i Skandinavia oppleve sirkusshowet «Alice in Wonderland» fra Elysium Circus Theatre i Kyiv. Bare å glede seg til denne forestillingen som forteller historien om Alice gjennom dans, akrobatikk og sirkuskunst.

Showet er basert på «Alice in Wonderland», Lewis Carrolls roman fra 1865, og er iscenesatt av Kyiv-sirkusteatret “Elysium”. Historien følger en ung jente ved navn Alice, som ved et uhell faller ned i et kaninhull og kommer inn i en fantastisk verden kalt Eventyrland. I Eventyrland opplever Alice en rekke absurde og fantasifulle hendelser mens hun møter en rekke merkelige karakterer. På rekke og rad dukker de opp; mars-haren, den gale hattemakeren, Cheshire-katten, hjertedronningen og hovedpersonen, den modige Alice. Handlingen utfolder seg som en reise gjennom en drømmeverden der logikk og virkelighet ofte utfordres.

Alice må navigere gjennom rare situasjoner, mystiske steder og møte på merkelige skapninger mens hun forsøker å finne veien tilbake til den virkelige verden. Som i eventyret møter Alice Prince Charming in Wonderland, og heltene må overvinne ufattelige hindringer på veien til lykke.

Med akrobatiske opptredener, sjelfull musikk, visuelle 3D-effekter og sirkusstemning fortelles den nydelige historien om Alice. Forestillingen passer for hele familien.

Varighet:
1 time og 50 min. inkl. pause

ARRANGØR:
Kultur for folket AS

Barn Dans Eventyr Musikal Teater

#Høst2024