Luther College Nordic Choir

torsdag 23. mai 202423. mai 2024 19:30 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 120 - 220 (INKL. SERVICEAVGIFT)Amerikanske universitet og høyskoler har ofte kor av meget høy kvalitet, og i slutten av mai får vi besøk av et av de aller beste. Luther College Nordic Choir regnes som et av de fremste, og beskrives som et spennede kor med «solid i intonasjon og rytmisk klarhet».

Nordic Choir er det fremste turnékoret ved Luther College, og i 2022 markerte de sitt 75-års jubileum med konserter, arrangementer og bestillingsverk. Nordic Choir hedrer den lutherske kortradisjonen, samtidig som det utforsker nye og innovative korverk som spenner over flere stiler og sjangre.

Koret har turnert omfattende i hele USA, og turnerer også internasjonalt hvert tredje år og har opptrådt i Skandinavia, Italia, Irland, England, Karibia, Mexico, Russland og Øst-Europa. Dirigenten, Dr. Andrew Last, mener at kormusikk er langt mer enn et redskap for musikkutdanning og opptreden. Han ser sin rolle som å lette reisen fra teknisk dyktighet til en emosjonell oppvåkning, og sier: «Flott kormusikk vekker en ånd og lidenskap i oss, og knytter oss sammen i et fellesskap av tilhørighet og aksept.»

Varighet:
Ca. 1 time

Arrangør:
Gateway Music Festivals & Tours

Kor

#Studentkor #Vår2024