Sacred Night – Julekonsert med Secret Garden

torsdag 12. desember 202412. des 2024 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 660 (INKL. SERVICEAVGIFT)Kun 5 utvalgte spillesteder vil få besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams, 113 platinatrofeer og over 5 millioner CDer! Secret Garden kommer også med nytt studioalbum i løpet av 2024.

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

–Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem.

Til juleturneen har de også som før alliert seg med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også instrumentalmusikken er en viktig del av juleprogrammet.

Varighet:
1 timer 30 minutter

ARRANGØR: Skyskraper Artist AS

Julekonsert

#Høst2024