LEMAITRE

fredag 25. april 202525. apr 2025 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 360 - 445 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gled deg til Lemaitres nye show!

 
Etter å ha blitt utsatt, er det klart for turné våren 2025 med helt nytt show, og ny musikk. Noen år er gått siden duoen slapp «Substellar», til strålende kritikker både hos presse og publikum. Dagbladet trillet 5 på terningen, mens Aftenposten høynet til 6 og døpte den «årets beste elektronika-album i Norge», og gutta befestet sin posisjon som en av våre absolutte premissleverandører i sin sjanger.

EPen «RED», anført av godt mottatte låter som «In your mind» og sistesingel «Pixel heart» (terningkast 5 i Aftenposten) viste en duo med et sound i utvikling, og bærer med seg en sound med hentydninger til både fransk house og den europeiske klubbscenen. Resultatet er en storslått og kompromissløs gulvfyller, som også viser dem enda tydeligere fra et duo-format.

«Vi gjorde en del DJ-sett før Covid, men duo-formatet oss imellom har primært eksistert i studio. Det har alltid vært naturlig for oss med en utvida familie på scenen, og det er det ennå, men pandemien gjorde oss kanskje enda mer nysgjerrige på hvordan det ville være å flytte den prosessen ut av studio og ut til folk» sier Ketil, som sier at club-scenen har vært stor inspirasjon for dem begge.

«Lemaitre har alltid hatt et element av at det skal låte stort, og det har jo vært med å skape live-showet man kanskje forbinder med oss. Vi har på ingen måte lagt det bak oss, og vil rulle ut både blåserekke og en hyper Markus Neby på scenen. Men man ønsker jo ikke å bli for komfortabel i det vante, og club-formatet blir på mange måter det motsatte, og for to som vanligvis er omringet av en liten armada på scenen er det mildt sagt skjerpende. Publikum gir umiddelbar respons om det du gjør ikke funker. Det stopper helt opp. Til gjengjeld får du den samme bekreftelsen når du treffer. Det er jævlig skummelt og befriende på samme tid» ler Ulrik.

Begge kan likevel forsikre om at alle som holder Lemaitre kjært, vil kjenne seg hjemme på turneen. «Vi børster støvet av hele artilleriet, og vi har ikke blitt Steve Aoki over natta altså!» sier Ketil lattermildt.
Våren 2025 blir den turné med helt nytt show som tar dem til Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Ny musikk er også på vei!

18-ÅRS ALDERSGRENSE
Dette arrangementet har 18-års aldersgrense og alkoholservering. Det er ikke mulig å benytte vergeskjema.

RULLESTOLPLASSER OG LEDSAGER
For kjøp av rullestolplass eller ledsagerplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Varighet:
TBA

ARRANGØR:
Stavanger konserthus

Elektronika Pop

#Vår2025