EVIG UNG

fredag 22. november 202422. nov 2024 19:00 Kjøp
Få billetter
lørdag 23. november 202423. nov 2024 17:00
Utsolgt
lørdag 23. november 202423. nov 2024 20:00 Kjøp
Få billetter
søndag 24. november 202424. nov 2024 16:30 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 660 - 795 (INKL. SERVICEAVGIFT)Så langt har over 60 000 (!) publikummere fått med seg denne kritikerroste latterbomben av en komedie som har spilt for fulle hus på Chat Noir i hele høst. Nå står endelig Stavanger for tur!

«Evig ung» er en musikalsk komedie full av Rock’n’roll, varme og dødelig frekk humor. Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Kuppelhallen har nå blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren, spilt av Benedicte Søreng, setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det gamle folk liker, ikke sant?

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv – en aller siste gang.

«Evig ung» er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som “Stayin Alive”, “Forever Young” og “I Will Survive”. Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet.
Anmelderne hyller «Evig ung» opp i skyene og kaller forestillingen for «høstens store vinner» – Nettavisen:

«Scenekunst av slaget som vil bli husket – lenge» Nettavisen (terningkast 6)
«Underholdning av den mest sjarmerende sorten» Dagsavisen (terningkast 5)
«Storartet morsomt» Aftenposten (terningkast 5)
«Stor musikalsk humor» Nettavisen (terningkast 6)

 
Lengde:
1 time og 35 minutter, uten pause

ARRANGØR:
Over Norge

Humor Musikalsk komedie Teater

#Høst2024