Stavanger Gospel Companys julekonsert med gjester

fredag 08. desember 202308. des 2023 19:00
Utsolgt
fredag 08. desember 202308. des 2023 21:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 395 (INKL. SERVICEAVGIFT)– Alt du ikke trenger å gjøre til jul

Stavanger Gospel Companys julekonserter har blitt en høyt verdsatt tradisjon. De siste 13 årene har koret, sammen med gjesteartister som Carola, Ingebjørg Bratland, Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan, Sigvart Dagsland, Ole Paus, Heine Totland, Egil Svartdahl, Stavanger Symfoniorkester og Ole Edvard Antonsen gitt publikum store opplevelser. Fra storslått til nært og minimalistisk. Latter og tårer. Stappfulle konserter med opp mot 2600 besøkende har gitt publikum og artister følelsen av intimitet og stemning til å ta og føle på. Konsertene har blitt blant de mest populære julekonsertene i Stavangerregionen.

I år har koret nok en gang fått med seg flotte gjester: Tomas Sjödin og et flott ensemble med musikere fra Stavanger Symfoniorkester. Den populære svenske forfatteren, skribenten og presten Tomas Sjödin, er Sveriges Egil Svartdahl og Per Arne Dahl. Hans fokus på hvile og håp, har gjort ham til en meget ettertraktet aktør i alt fra Sveriges Radio, Svensk TV og utallige live-sammenhenger. En fantastisk formidler. I år er fokuset på hvile og «Alt du ikke trenger å gjøre til jul». Kombinasjonen av Sjödins fantastiske refleksjoner og de klassiske musikernes samklang med koret og dets musikere og solister, borger for en fantastisk opplevelse.

Stavanger Gospel Company – sammen med sine gjester gi publikum øyeblikk og opplevelser som spenner over hele følelsesregisteret. Hele tiden med julens budskap plassert midt i sentrum. Repertoaret spenner fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger.

Få med deg årets store julekonsertbegivenhet.

VARIGHET
Ca. 1 time og 20 minutter, uten pause

ARRANGØR
Stavanger Gospel Company

Gospel Julekonsert

#Høst2023