Maria Mena

Maria Mena – ekstrakonsert
onsdag 29. november 202329. nov 2023 19:30 Kjøp
Få billetter
Maria Mena
lørdag 02. desember 202302. des 2023 19:30
Utsolgt

Fartein Valen
BILLETTER KR 600 (INKL. SERVICEAVGIFT)Låtskriver og artist Maria Mena lever, skriver og synger fra hjertet og er alltid åpen, ærlig, sårbar, sjenerøs, morsom og tapper.

Maria har den sjeldne egenskapen å formidle en nyansert, men ufiltrert rekke av følelser, både på scenen og på plate. Helt siden gjennombruddet med ‘My Lullaby’ i 2002 har vi fått delta i hennes reise både som artist og menneske. Hun har satt ord på det utenkelige, unevnelige og uutholdelige som så mange føler, inkludert henne selv, og på så måte hjulpet utallige mennesker. Men hun kan også være finurlig og morsom, og hun berører mange med varme og humor sammenflettet med ømhet og smerte i sanger som ‘I don’t want to see you with her’, ‘Not OK’, ‘Just hold me’ og ‘All this time’.

2023 blir et travelt år for Maria Mena, ikke bare skal hun turnere, hun debuterer også som skuespiller i ‘Furia’ sesong 2. I tillegg til dette kommer nytt album med tittelen ‘And then came you’, som handler om å få tilbake troen på kjærligheten etter å ha mistet den.

Under de magiske konsertene i 2022 så man tårer og smilende ansikter hvor enn hun spilte, og hun befestet nok en gang sin rolle som en av Norges aller viktigste og mest populære artister.
Nå tar Maria Mena med seg bandet ut på turné igjen for å formidle følelser, humor og en ektefølt kjærlighet til musikken og de som blir berørt av den. Hun lover nok en gang en konsertopplevelse av de sjeldne. Maria Mena live byr på en hitparade få artister i Norge, om noen, er i nærheten av.

Varighet:
1 time 50 minutter

ARRANGØR
Stavanger artistbyrå

#ballade Pop viser

#Høst2023