SECRET GARDEN – SACRED NIGHT

torsdag 07. desember 202307. des 2023 20:00 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 610 (INKL. SERVICEAVGIFT)Julekonsert Secret Garden.

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert.

Etter suksessen med sine to juleturnèer i 2021 og 2022 får også i år 17 utvalgte spillesteder besøk av den verdenskjente gruppen som kan vise til over 3 milliarder streams, 113 platinatrofeer og over 5 millioner CDer!

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger.

 • Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Til juleturneen har vi også som før alliert oss med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også vår instrumentalmusikk er en viktig del av juleprogrammet.
• Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.

Varighet:
1 time og 30 minutter, uten pause

Arrangør:
Skyskraper artist AS

Julekonsert Pop

#Høst2023