Night of Famous Musicals

lørdag 01. mars 202501. mar 2025 20:00 Kjøp
onsdag 05. mars 202505. mar 2025 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 785 (INKL. SERVICEAVGIFT)Noen av vår tids største hits! A. L. Webber Medley, Barbie, Mamma Mia, Moulin Rouge, Chess og mange flere. Med stjernesolister, kor og live orkester.

Mer enn en konsert, “Kveld med berømte musikaler” er en musikalsk reise – førsteklasses underholdning for alle musicalfans! “Barbie Girl” og “Here I Am/The Princess and the Popstar” bringer et streif av glitter og glamour. Alle kjenner den ikoniske karakteren som skaper fargerike og fantasifulle verdener. Eventyreren, prinsessen og mesteren bringer sin positive utstråling og vidunderlige verden til scenen for første gang i et show fylt med overraskende effekter.

Moulin Rouge tar deg med til det parisiske nattelivet med all glitz og glamour fra 1900-tallets æra. Musikken fokuserer på den “umulige” kjærligheten mellom den adelige ungkaren og stjernen i den legendariske nattklubben. De kjente hitene “Elephant Love Medley”, “Sympathy with the Duke” og “Crazy Rolling” transporterer publikum inn i en verden full av lidenskap og livsglede.

Følelsesladde ballader og kraftfulle sanger fra “Frost 1 & 2” tar publikum med inn i den udødelige søskenkjærligheten mellom Elsa og Anna. “Let It Go”, “Lost in the Woods” og “Show Yourself” forteller den tidløse historien om kjærlighet og solidaritet.

Mamma Mia, den globale suksessen som har forbløffet publikum over hele verden, er basert på sangene fra den berømte svenske gruppen ABBA. Musikalen, kjent for sine sterke kvinnelige karakterer, er elsket av flere generasjoner takket være dens tidløse sanger. “Mamma Mia”, “Waterloo” og “SOS” vil gi publikum varige feel-good minner.

I tillegg fullfører de nye sangene fra “Hercules” samt hitene fra “Løvenes Konge”, “Chess”, “Webber” og mange flere fra de nyeste musikalene denne uforglemmelige kvelden fylt med musikk og lidenskap. Live orkesteret og skjerm animasjonene i denne produksjonen involverer publikum i de ulike temaene og gir dem muligheten til å oppleve en uforglemmelig kveld.

Varighet:
TBA

ARRANGØR: Showtime Concerts OÛ

Musikal Show

#Vår2025