Gunslingers

lørdag 11. september 202111. sep 2021 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 390 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Gunslingers 13. februar 2021:

Pga. begrensningene på arrangementsvirksomheten, vil denne konserten ikke finne sted på oppsatt dato. Vi vet mange hadde gledet seg, og har allerede funnet ny dato. Den nye datoen er lørdag 11. september 2021. Samme tidspunkt og sted. Alle som har lyst og anledning til å delta 11. september, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest fredag 12. februar 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

I februar 2020 (like før koronaen endret hverdagen vår), hadde Gunslingers en av sine største konserter her i Stavanger konserthus. Salen var full og stemningen kokte. Høsten har vært litt spesiell, og derfor var det stor spenning da bandet skulle starte med konserter for så få som 50 til 200 publikummere. Det rare var at dette faktisk ble langt ifra så stusselig som Gunslingers hadde sett for seg. Tvert imot, det ble en slags nedpå varm stemning, og tilbakemeldinger fra publikum om at dette var blant de kjekkeste konsertene de hadde vært på.

Bandet er derfor gira, og gleder seg til et 2021 fylt med flere lyspunkt.

VARIGHET
2 timer

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og holde avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Musikk og underholdning AS

Country musikk Pop