Gunslingers

lørdag 19. mars 202219. mar 2022 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 580 (INKL. SERVICEAVGIFT)Pop-countrybandet Gunslingers har over 100 millioner streams på Spotify, samt gull- og platinaplater. Nå når restriksjonene er over, er bandet sin batteripakke mildt sagt fulladet!

Bandet jobber med mye nytt materiale som skal stå klart i løpet av vinteren 2022. Bandet har i tillegg fått fele med som fast inventar. Gunslingers er i dag det eneste norske bandet som er komplett med fele, steelgitar og telecaster. Det skaper den unike Nashville-sounden som kjennetegner countrymusikk av høy kvalitet.

Alle som har vært på en skikkelig Gunslingers-konsert kjenner til kjemien som oppstår mellom band og publikum, en kjemi få i landet kan konkurrere mot. Dette blir bra!
 
Support for kvelden er country-DJ, DJ Moonshiner. DJ Moonshiner så dagens lys i 2013 som DJ. Han har markert seg sterkt i det norske countrymiljøet og delt scene med mange av sjangerens mer kjente som Vassendgutane, Gunslingers, Rotlaus og Byting i forskjellige sammenhenger. I 2019 flyttet han til Østlandet og ble introdusert for raggermiljøet og bygdekulturen. Han har etterhvert funnet sin «sound», og gav ut sin debutsingel april 2021.

Denne konserten spilles for stående publikum i Zetlitz.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
Ca. 2 timer og 30 minutter, inkl. support.

ARRANGØR
Musikk og Underholdning AS

Country musikk Pop

#Vår2022