Thomas Dybdahl

lørdag 01. april01. apr 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER 345.00 - 395.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)SUPPORT : OLGA AMALIE

Nylig slapp Thomas sitt 7. soloalbum The Great Plains, til fantastiske anmeldelser. Denne gangen har Thomas jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.

-Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet, og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turne med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå, forteller Thomas Dybdahl selv.

Arrangør: Stavanger konserthus

 

For kjøp av plass til rullestol med ledsager, ta kontakt med oss på Stavanger konserthus pr tlf 51537000.

Det er aldergrense 18 år på denne konserten. Personer fra 13 til 18 år kan gis adgang når i følge med verge over 23 år. I så fall må vergeskjema fylles ut og fremvises.
Vergeskjema finner du her.

www.thomasdybdahl.com
www.fb.com/thomasdybdahlofficial

 

Om OLGA AMALIE
Olga er en musikalsk spire fra Stavanger. En vakker stemme hvor pop-verdenen møter natur og urkraft. Med et sterkt og eget vokaluttrykk med nære tekster på stavangersk, forfører hun lytterne inn i en annen verden. I 2016 ga Olga ut sin debut EP. Inspirert av blant annet artistene Susanne Sundfør, Eivør, Katzenjammer og Vamp.