Nyttig informasjon til deg som skal på Kaizers Orchestra

Når åpner dørene og når starter konserten?

Dørene åpner kl 19:00. Konsertstart kl 21:00, kom i god tid.

Hvor viser jeg billetten min?

Billettkontroll og sjekk av legitimasjon finner sted i telt utenfor hovedinngangen, hvor billett byttes i stempel/armbånd. Husk legitimasjon, og beregn god tid.

Hvordan fungerer det om jeg har billett på balkongen?

Alle som har plassbilletter på balkongene skal benytte inngangene 5&6 når de kommer inn, disse inngangene ligger i samme etasje som hovedbaren, en trapp opp. Ta billettene med deg inn for å finne ditt sete. Du har ikke adgang til hovedsalen nede om du har plassbillett på balkong.

Er det servering?

Ja, det er åpen bar inne i Zetlitz og i hovedbaren i foajeen en trapp opp. De som har billett på balkong må benytte seg av baren i foajeen.

Er restauranten åpen?

Restauranten vår Spiseriet er nyåpnet og med ny meny!
For å bestille bord gå inn på: https://spiseriet.no/

Selges det merch?

Ja, denne finnes ved hovedbaren i foajeen, en trapp opp.

Hvordan komme seg til konserthuset?

Stavanger konserthus ligger ved sjøen i Sandvigå, 700 meter nord-vest for Torget. Det er en fin spaser- eller sykkeltur til konserthuset langs Blå Promenade eller gjennom Gamle Stavanger.

Sykkelparkering?

Det er parkering for sykler inne i parkeringsanlegget, ute ved enden av Blå Promenade og på toppen av Konserthusamfiet.

Parkering?

Det er parkeringsanlegg under Konserthusamfiet med plass til 290 biler. Parkeringsanlegget har heis og 9 betalingsautomater inne. For priser og mer informasjon se Stavanger Parkering sin nettside. Det er totalt 14 parkeringsplasser for bevegelseshemmede inne i parkeringsanlegget, og ved Konserthusets hovedinngang. I tillegg er det også parkeringsanlegg i SR-bank sitt nye bygg (Finansparken) like overfor Bjergstedparken. Det er begrenset med plasser så vi anbefaler å reise kollektivt, sykle eller gå.

Garderobe?

Konserthuset har ubetjent garderobe der tøyet henger på eiers ansvar.

Kan jeg ta bilder?

Du kan ta bilder med mobilkamera. Du kan ikke ta med deg større kameraer som speilrefleks e.l.

Hvordan fungerer det med vergeordning?

På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates kun i følge med verge. U18 og verger har også bånd, med egen farge, og skal ikke kjøpe eller nyte alkohol. Verge må være fylt 23 og kan ha ansvar for inntil to personer under 18. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon må medtas på konserten. Verge må være sammen med den man er verge for i salen og kan ikke ha plass et annet sted.

Plasser for rullestolbrukere /bevegelseshemmede?

Konserthuset har universell utforming, og i salene er det et eget område med plass for rullestolbrukere og bevegelseshemmede. Når du kommer hit med rullestol, vil våre verter hjelpe og tilrettelegge besøket best mulig.  For ordens skyld: Alle konsertene er utsolgt, også plassene for rullestolbrukere.