Info rundt Covid-19 og arrangement

KONSERTPROGRAMMET OG HVORDAN DET PÅVIRKES AV COVID-19

Vi følger den nasjonale Covid-19 forskriften, og gjenåpningsplanen for Norge. Det betyr at vi fortsatt har begrensinger på arrangementsvirksomheten, og omfattende smitteverntiltak slik at det skal være trygt å besøke oss.

Hittil har Covid-19 medført en rekke  endringer i programmet. Noen konserter og forestillinger har blitt utsatt til senere dato, andre er avlyst. Ved avlyst arrangement, vil billettkjøpere motta refusjon ekskl. avgift. Dersom et arrangement blir utsatt, vil publikum i de fleste tilfeller få valget mellom å beholde plass på ny dato eller motta refusjon ekskl. avgift.

Publikum med billett til berørte arrangement, vil bli kontaktet så snart vi har mer å fortelle.

VI GJØR ALT VI KAN FOR AT DET SKAL VÆRE TRYGT Å BESØKE OSS, OG BE VÅRE BESØKENDE FØLGE DISSE RÅDENE:

HOLD DEG HJEMME HVIS DU FØLER DEG SYK

Dersom du har vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.

PUBLIKUM FRA ANDRE KOMMUNER

Regjeringen råder publikum til ikke å krysse kommunegrensene for å delta på kulturarrangement.

Kommer du fra en annen kommune og av den grunn ikke ønsker å delta på et arrangement som du har kjøpt billett til, kan du kontakte oss snarest på telefon 51 53 70 00 (1) eller e-post til billett@stavanger-konserthus.no og be om refusjon. Vi refunderer ekskl. avgift.

VED ANKOMST

Publikum bes benytte konserthusets hovedinngang ved ankomst. Vi oppfordrer også publikum til å ikke bruke garderobene.

HÅNDVASK OG HYGIENE

Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånddesinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

BARN UNDER 2 ÅR

Tidligere har det vært tillatt for barn under 2 år å sitte på fanget til en voksen, uten å måtte kjøpe egen billett for barnet. Denne ordningen utgår så lenge vi har korona-restriksjoner. Dette er pga. av maksgrenser for antall publikummere, og at vi må vite hvem og hvor mange som er til stede i salene vår, og hvor den enkelte sitter. Vi kan dessverre ikke åpne for denne ordningen igjen, før restriksjonene reduseres.

SALENE I KONSERTHUSET

Alle konserter og forestillinger avvikles i tråd med restriksjonene og smittevernreglene myndighetene setter. Dette gjelder for eksempel publikumstall, og pålagt avstand mellom deltakerne. Er du sammen med familie eller andre i din «kohort», kan dere sitte nærmere.

Dørene inn til konsertsalen åpner senest 20 minutter før konsertstart.

ETTER KONSERT/ARRANGEMENT

Etter en konsert, vil vi enkelte ganger be publikum om å forlate konserthuset via andre utganger enn hovedinngangen. Dette gjør vi for å kunne gjennomføre renhold mellom arrangement. Dessuten for å unngå «kryssende» publikumstrafikk og for mange samlet på et område med begrenset plass.

Mer informasjon om avviklingen av de enkelte arrangement sendes på SMS til alle som har kjøpt billetter. I tillegg opplyses det av våre folk i Konserthuset, når du kommer.

Takk for at du som gjester oss respekterer smittevernregler og tar hensyn. God fornøyelse!

AVLYSTE KONSERTER OG FORESTILLINGER

I forbindelse med Covid-19 har vi fått strenge begrensninger på antall publikummere. Det er også vanskelig for artister og ensembler fra andre land å reise. Dette har ført til at mange forestillinger har blitt avlyst. Når dette skjer, kontakter vi alle som har kjøpt billett med informasjon om refusjon osv. Les mer om dette i våre «Standard kjøpsvilkår”.

For arrangement i Spiseriet, blir forhåndskjøpt mat og drikke kun refundert ved avlysning.

HOLD DEG INFORMERT

Vi sender SMS og nyhetsbrev, men sjekk også gjerne programsiden eller Facebook-siden vår for fortløpende endringer.

ÅPNINGSTIDER

Billettskranken er sommerstengt* f.o.m. søndag 4. juli t.o.m. onsdag 11. august. Åpent torsdager kl. 12–19 fra 12. august. Vi har telefonåpent mandag–fredag (5.–16. juli) kl. 10–13 i uke 27 og 28 og fra mandag 9. august.

*ekstraåpent søndag 1. august 17.30-19.00 i forbindelse med konsert.

Restauranten Spiseriet er stengt f.o.m. søndag 4. juli, åpent igjen tirsdag 10. august. For mer informasjon om bord og åpningstider, besøk Spiseriet sin nettside.