Info rundt Koronavirus og arrangement

KONSERTPROGRAMMET OG HVORDAN DET PÅVIRKES AV COVID-19

Vi driver i tråd med pålegg og anbefalinger fra nasjonale myndigheter, og har som følge av de smittebegrensende tiltakene utsatt og avlyst en del arrangement. Programsiden vår oppdateres fortløpende med hvilke arrangement disse endringene gjelder for. Når det gjelder høstens arrangement, gjør vi eventuelle endringer for disse også, så snart vi vet hva som blir mulig å gjennomføre, og hvordan. Publikum som har kjøpt billetter til konserter og forestillinger som blir utsatt eller avlyst, kontaktes fortløpende og så snart vi har informasjon om nye datoer, refusjon osv.

DET SKAL VÆRE TRYGT Å BESØKE OSS

Vi er svært opptatt av at det skal kjennes trygt å besøke oss, og følger alle nasjonale råd og pålegg om smittevern. Slik legger vi opp til at kulturopplevelsen hos oss skal skje under trygge forhold:

HOLD DEG HJEMME HVIS DU FØLER DEG SYK

Dersom du har vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme.

VED ANKOMST

Publikum bes benytte konserthusets hovedinngang ved ankomst. Vi oppfordrer også publikum til å ikke bruke garderobene.

HÅNDVASK OG HYGIENE

Husk å vaske eller desinfisere hendene når du kommer. Hånd-desinfiserende middel er tilgjengelig flere steder i foajéen. Både toaletter, bord/stoler og publikumsområder blir jevnlig og grundig vasket.

SALENE I KONSERTHUSET

Alle konserter og andre arrangement avvikles med inntil 200 publikummere, og med 1 meter avstand. Er du sammen med familie eller andre i din «kohort», kan dere sitte nærmere.

Dørene inn til konsertsalen åpnes senest 20 minutter før konsertstart.

For konserter med servering inne i salen, er det lagt opp til bestilling og betaling via QR-kode fra bordene.

ETTER KONSERT/ARRANGEMENT

Etter en konsert, vil vi enkelte ganger be publikum om å forlate konserthuset via andre utganger enn hovedinngangen. Dette gjør vi for å kunne gjennomføre renhold mellom arrangement. Dessuten for å unngå «kryssende» publikumstrafikk og for mange samlet, på et område med begrenset plass.

Mer informasjon om avviklingen av de enkelte arrangement sendes på sms til alle som har kjøpt billetter. I tillegg opplyses det av våre folk i konserthuset, når du kommer.

Takk for at du som gjester oss respekterer smittevernregler og tar hensyn. God fornøyelse!

HOLD DEG INFORMERT

Vi sender SMS og nyhetsbrev, men sjekk også gjerne programsiden eller Facebook-siden vår for fortløpende endringer.

ÅPNINGSTIDER

Billettskranken holder telefonåpent mandag–fredag fra kl. 10–13. Du når oss på tlf: 51 53 70 00 (innvalg 1). Billettskranken holder fysisk åpent kun på torsdager fra kl. 12–19. Ellers åpent i forbindelse med arrangementer.

Spiseriet har åpent onsdag–lørdag kl. 11–20, og søndager kl. 12–16. Endringer kan forekomme, så sjekk gjerne Spiseriet sin nettside for oppdateringer. Der kan du også booke bord.