Kontakt oss

KJØPE BILLETTER

BILLETTELEFON: 51 53 70 00, innvalg 1
BILLETT@STAVANGER-KONSERTHUS.NO

GAVEKORT

Har du noen i venner eller familie som du vil glede? Et gavekort i konserthuset kan benyttes av alle generasjoner, og det finnes noe for enhver smak! Du velger selv beløp, og gavekortet har en varighet på 2 år.

Dersom din bedrift ønsker å gi et gavekort til sine ansatte ordner vi også det. Kontakt billettskranken på tlf.: 51 53 70 00. Gavekortene kan brukes til både forestillinger og omvisninger.

Gavekortene kan kjøpes i billettskranken i konserthuset eller her.

GRUPPER

Grupper på 10 eller flere kan kontakte vår salgsansvarlig Päivi Tervonen, tlf.: 916 26 953 eller e-post.

LEIE KONSERTHUSET

I konserthuset har vi tre flotte konsertsaler, store foajeområder, restaurant m.m. som passer til en rekke ulike arrangement. Ta kontakt med arrangementssjef Henning Bredal for mer informasjon om hva vi kan tilby. Tlf.: 934 54 008, e-post: henning.bredal@stavanger-konserthus.no.

Mer om våre lokaler finner du her.

OMVISNINGER

Opplev den storslagne akustiske salen Fartein Valen med 1500 sitteplasser og stort orgel, av artister og musikkritikere rangert som en av de beste akustiske saler i verden; og flerbrukssalen Zetlitz, som på noen timer kan endres fra teater- og operasal til rockearena. Bli med en tur backstage og se noen av de 180 rommene i konserthuset. Få innblikk i konserthusets drift, historikk, arkitektur og akustikk.

Omvisningen tar cirka 50 minutter og gjennomføres på musikkens og kunstens premisser. Omvisningene er normalt på lørdager, men i ferier og høytider også på andre dager. Billetter til omvisninger koster kr 90,- og kan kjøpes via vårt nettsted eller i billettskranken. Maksimalt antall deltakere er 20.

Vi tar også i mot grupper til omvisninger utenom de faste omvisningstidene. For grupper er prisen 1800.-, for skoleklasser 900.-. Maks antall pr. gruppe er 30. Vi kan også tilby omvisninger med kunstnerisk program.

Kombiner gjerne omvisningen med lunsj eller middag i Spiseriet eller et glass vin i konserthusbaren. For meny og booking: www.spiseriet.no, tlf.: 400 01 324.

PRESSE

Kontakt markeds- og kommunikasjonssjef Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no tel. 926 95 104
Bilder av konserthuset, artister, logsamling etc. i høy oppløsning kan lastes ned fra vårt fotoalbum og brukes i forbindelse med konserthuset. Når oppgitt må fotograf krediteres.

STAVANGER SYMFONIORKESTER

Stavanger Symfoniorkester (SSO) har fast tilholdssted og spiller sine abonnementskonserter m.m. i konserthuset. Billetter til SSO-konserter selges gjennom konserthusets billettskranke og nettsider. Mer orkestervirksomheten og kontaktinformasjon, se sso.no.

ANDRE HENVENDELSER

Noe du lurer på?
Ring oss gjerne på tlf.: 51 53 70 00 eller send e-post til post@stavanger-konserthus.no så hjelper vi deg.


ANSATTE STAVANGER KONSERTHUS IKS