Jobbe i Konserthuset

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk!

Stavanger konserthus er et av landets ledende konserthus med saler av høy internasjonal standard, meget høyt aktivitetsnivå og et årlig besøk på over 250 000. Aktiviteten spenner over et stort spekter av kunstneriske uttrykksformer, som omfatter hele spennet fra symfonisk musikk til musikkteater, dans og store rockekonserter.

Stavanger konserthus er en del av kompetanseklyngen Bjergsted kulturpark, hvor du finner tunge utdanningsinstitusjoner, festivaler og en lang rekke kulturorganisasjoner. Konserthuset er også en viktig arena for regionens næringsliv.

LEDIG STILLING: PUBLIKUMSVERT

Fra høsten 2018 trenger vi å styrke staben med en tilkallingsvakt i forbindelse med avvikling av arrangementer.

Som publikumsvert vil hverdagen være varierende. Arbeidsoppgaver kan skifte fra gang til gang avhengig av type arrangement. Evnen til å tåle høyt tempo og fysisk arbeid på jobb er essensielt. Ofte er det stort arbeidspress i korte perioder og evnen til å holde hodet kaldt når det gjelder er viktig.

Som publikumsvert er det også viktig at du er bevisst på at du er Stavanger konserthus sitt ansikt utad og alltid yter ditt beste for å gi gjestene våre en hyggelig opplevelse.

Arbeidstiden vil primært være på kveldstid, men mulighet til å arbeide på dagtid innimellom er et pluss.

Søknadsfrist: 22. juli

Fyll inn skjemaet for å sende inn din søknad!