VALENTINES LATTERGALLA

tirsdag 14. februar 202314. feb 2023 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Stand Up Norge presenterer stolt:
VALENTINES LATTERGALLA
 
Le med din kjære på Valentines ? 
Det er få ting som er mer romantisk enn å le sammen med en du er glad i. Vi har derfor samlet flere av landets aller morsomste, for å servere dere en herlig Valentines-kveld fylt av humor, latter og glede.
Så til alle som er i et parforhold, på vei inn i et, eller er tilfreds med singellivet – bli med å feire Valentinsdagen i Stavanger Konserthus 14. februar sammen med denne festlige gjengen:
 
CESS
Med sin liksom-klønete komiske utstråling, er Cess musikalsk i alt hun gjør og er en stor typetegner.
Hun fikk sitt definitive gjennombrudd på Latters hovedscenen i 2013 med ”Latter på Latter” sammen med Hege Schøyen og Linn Skåber.
Siden den gang har hun gjort stor suksess på scene og TV. I 2016 hadde hun hovedrollen i kritikerroste «Märtha – The Musical», og i 2018 ble hun gjenforent med Schøyen og Skåber i ”Tre elefanter i rommet” – en av Latters største showsuksesser noensinne.
Hun utstråler en uimotståelig sjarme, en smittende spilleglede og snakker fritt, småfrekt og uanstrengt om alt mellom himmel og jord.
Enten hun tar for seg hverdagslige betraktninger eller personlige utfordringer er resultatet stort sett at salen rister av latter.
 
SIGRID BONDE TUSVIK
Sterke meninger, gode vitser og et fantastisk fyrverkeri på scenen!
Sigrid Bonde Tusvik har i løpet av de siste årene blitt en av landets mest populære komikere.
Hun er ikke redd for å si hva hun mener og er svært aktiv i samfunnsdebatten. Sammen med Lisa Tønne utgjør hun ”Tusvik & Tønne”, Norges største podcast med flere hundretusener faste lyttere hver uke.
Duoen har også laget to sceneforestillinger som har gått for fulle hus og strålende anmeldelser.
Sigrid er en svært allsidig komiker som alltid har mye på hjerte. Dette uttrykker hun gjennom kruttsterk standup, musikalske innslag eller karakterer.
Det er umulig å ikke bli underholdt og engasjert når en av landets beste komikere fyrer løs fra scenekanten!
 
HENRIK FLADSETH
Med sin unike, men samtidig folkelige stil blir Henrik Fladseth nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge, og han er godt rustet til å takle ethvert publikum.
Henrik Fladseth har bakgrunn fra teater, revy, TV, og som standup-komiker står jevnlig på de største scenene i landet.
Tidlig i karrieren satt Henrik opp sitt eget soloshow, «Kverulant», og kort tid etter ble han å se på skjermen i programmer som «Komiprisen”, «Senkveld”, «Brille» og med sitt eget sketsjeshow «Sølvrekka»(TV2), som han skapte sammen med revygruppen «Kristiania Ablegøyemakeri».
I 2017 og 2018 medvirket han i «Feelgoods humorgalla,» sammen med Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Are Kalvø.
I 2018 spilte han i den kritikerroste NRK-serien «Oslo zoo,» og i 2019 var han å se i «Hellums kro» på samme kanal, og i «Spårtsklubben” på VGTV.
 
OLE FOTLAND
Ole er den yngste komikeren i kvartetten, men har siden sin debut i 2019 utviklet seg til å bli en av de faste komikerne på Latter.
Han er full av ambisjoner og motivasjon og hopper på enhver mulighet til å opptre, som gjør at denne karen er å se opp for i fremtiden.
Som en av de mest aktive nykommerne i Norge er han å se på små og store scener over hele landet, og i 2020 vant han talentkonkurransen «Latterkongen» som ble vist på Ylvis på Holmen på TV Norge.
Han har også gått viralt flere ganger med sine standup klipp på TikTok, og er definitivt en du burde følge med på i fremtiden!

  
VARIGHET
Ca 1 time 15 minutter, uten pause
 
ARRANGØR
Stand Up Norge

Standup

#Vår2023