Våg å vinne! Foredrag med Erik Bertrand Larssen

torsdag 19. januar 202319. jan 2023 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 439 - 545 (INKL. SERVICEAVGIFT)I en årrekke har han holdt foredrag Norge rundt om mentaltrening. Nå kommer Erik Bertrand Larssen tilbake til scenen med sitt beste og viktigste foredrag hittil. La 2023 bli det året du endelig tør å gå etter drømmen din!

Dette året ble Erik Bertrand Larssen en av de få nordmennene som har gått alene fra Berkner Island inn til Sydpolen. I Erling Kagges fotspor gikk han 60 døgn i 40 minusgrader og motvind, med eget tankekjør som eneste bakgrunnslyd. Da han ankom målet 15. januar, var han mentalt forandret. Hvordan kommer man til et punkt der man faktisk tør å gjennomføre en så krevende tur, selv når man ikke er sikker på om man vil klare det? Hva skjedde mellom oppholdet på rehab i 2017 frem til barndomsdrømmen om å nå Sydpolen gikk i oppfyllelse?

De fleste av oss er redde for å rokke ved gamle vaner, for å oppleve ubehag og kanskje mislykkes. Hindringene virker for store, drømmen er for langt unna. I foredraget Våg å vinne vil Erik gi deg gode grunner til å tørre å tenke stort, å tørre å tro på deg selv og bli den beste utgaven du kan være. Han vil med sin erfaring, kunnskap og formidlingsevne, vise deg at å skape en fantastisk livsreise er absolutt mulig! Tankesett kan trenes, holdninger kan forbedres, innstilling kan endres – og det skal mindre til enn du kanskje tror.

Våger du å vinne?

OM ERIK BERTRAND LARSSEN
Erik Bertrand Larssen er mentaltrener, coach og forfatter. Han har skrevet de bestselgende bøkene «Bli best med mental trening» (2012), «Helvetesuka» (2013), «NÅ!» (2015) og «Mental rehab» (2021). Hans evne til å skape utvikling hos mennesker på alle nivåer har gjort han til en svært ettertraktet foredragsholder i Norge og internasjonalt. Med coaching og mental trening har Erik bidratt til å heve prestasjonene og resultatene til mennesker over hele landet, både hos næringslivet og toppidrettsutøvere.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause

ARRANGØR
Atikko AS

Foredrag

#Vår2023