US Kammer

søndag 01. november 202001. nov 2020 15:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 150 - 250 (INKL. SERVICEAVGIFT)Morgendagens orkestermusikere møter klassiske mestre.

US Kammer, Ungdomssymfonikernes nye kammerorkesterkurs, tar med seg tidligere konsertmester i London Symphony Orchestra, Gordan Nikolic, til Stavanger konserthus. Konserten vil by på spennende program hvor publikum først får høre eminente Nikolic spille en av verdens mest kjente fiolinkonserter: Mendelssohn Fiolinkonsert. Videre spilles Beethovens 3. symfoni «Eroica», for å markere at det er 250 år siden Beethoven ble født.

Under ledelse av Nikolic vil publikum få høre noen av Norges mest talentfulle og dyktige musikkstudenter fremføre deler av musikkhistoriens fantastiske kjernerepertoar.

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med Ungdomssymfonikere

Klassisk