Undergrunn

lørdag 28. oktober 202328. okt 2023 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter ett år med stor suksess for de seks guttene i UNDERGRUNN har de sluppet sitt tredje album på bare tre år! Nå skal de spille på den utsolgte Utopia-festivalen, så skal de spille i Zetlitz, før de avslutter turneen med to utsolgte konserter i Oslo Spektrum!

13.april slapp UG albumet titulert «Egoland», hvor tekstene reflekterer Oslo-guttene sine ferske opplevelser rundt sitt mest suksessfulle og hektiske år til nå. Det er ikke tilfeldig at rapgruppa blir kalt hele Norges UNDERGRUNN, nemlig bare en dag etter releasedagen havnet «Egoland» sine 10 låter på Spotify sin «Top 50 Norway»-liste.
Rapgruppa spilte sin første konsert da de kun var 15 år og har siden den gang utviklet seg til noen av Norges sterkeste liveartister. Ikke bare stiller 20-åringene med gjennomførte sceneantrekk, koreografi og setlister. De opptrer med en vill energi og teft for god stemning som bare UG mestrer.
For ett år siden slapp UNDERGRUNN sitt selvtitulerte album og tok et utsolgt Sentrum Scene med storm. Konserten fikk terningkast seks av NRK P3 som meldte at «Når publikum synger med på hver eneste låt vet du at du er på en bra konsert» og erklærte boybandet som «superstjerner».

Forestillingen spilles med stående publikum.

18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge 13-18 kan delta i følge med verge over 25.

Balkong er alkoholfri sone, reservert til unge mellom 13 og 18 og deres verger. Gjelder dette deg/dere, velger dere billettype “Balkongplass kun 13-18” og “Balkongplass kun for verge”. Verge må selv være til stede på arrangementet og ha egen billett Verge må være sammen med den man er verge for i salen og kan ikke ha plass et annet sted.

Alle plassene på balkong, er nummererte sitteplasser.

Verge må være fylt 25 år og man kan ansvar for inntil to personer under 18. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

Varighet:
tba

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Hip hop Pop

#Høst2023