Trygve Skaug

tirsdag 22. september 202022. sep 2020 20:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 350 - 400 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som hadde billett til den avlyste konserten med Trygve Skaug 12. mars:

Vi har nå fått ny dato, tirsdag 22. september 2020. Samme sal og tidspunkt.

Dersom det passer for deg å komme på den nye datoen, foretar du deg ingenting. Vi vil sende deg nye billetter på SMS og mail etter 30. april. Hvis du heller vil ha pengene refundert, må du kontakte oss snarest og senest 30. april. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Hvis du kjøpte billett(ene) på nettet, kan du sende en e-post tilbillett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer for refusjon. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post til billett@stavanger-konserthus.no.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


Trygve Skaug har mye på hjertet. Og han har heldigvis like mye inni det.

Trygve Skaug er en stor formidler som fremkaller latter så vel som tårer. En varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år, og sangene har ligget til sammen over 180 uker på NRKs lister. Som forfatter har han gitt ut fire diktsamlinger, og har vært landets mestselgende lyriker de siste to årene, i tillegg til å være en av de mest delte poetene på sosiale medier og ikke minst etterhvert en av Norges mestselgende artister.

Trygve Skaug kommer til oss høsten 2020, og her i konserthuset står han på scenen i Fartein Valen 22. september.

Varighet: ca. 2 timer

Arrangør: Stavanger konserthus og Nordic Live

Pop Visepop