Tornerose med Moscow Art Ballet Theater

lørdag 15. oktober 202215. okt 2022 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 350 - 725 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til “Tornerose” med Moscow Art Ballet Theater, 5. oktober 2021:

Pga. Covid-19 restriksjonene og begrensingene på arrangementsvirksomheten, blir hele denne turnéen dessverre utsatt. Ny dato er 15. oktober 2022. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å beholde plassen sin på forestillingen 15. oktober 2022 vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no senest torsdag 15. juli 2021. Husk å oppgi ditt ordrenummer, og ditt kontonummer for refusjon.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Høsten 2022 får vi igjen besøk av Moscow Art Ballet Theater, denne gang med den fortryllende balletten om den dansende eventyrprinsessen Tornerose!

Tornerose er en av de store klassikerne i ballettrepertoaret. Helt siden premieren i St. Petersburg i 1890 har den dansende prinsessen fortryllet og fengslet publikummere over hele verden. Eventyret om prinsessen som sover i hundre år, Tsjajkovskijs nydelige musikk og klassisk ballett i storslått keiserlig stil er en uslåelig kombinasjon, også for et moderne publikum.

OM MOSCOW ART BALLET THEATER
Moscow Ballet Theater er et balletteater som turnerer både i Russland og Europa, med klassisk ballett på repertoaret. Danserne er uteksaminert fra Moscow State Academy of Choreography og Vaganova Ballet Academy i St. Petersburg.

VARIGHET
2 timer og 20 minutter, inkludert pause.

ARRANGØR
Moscow Art Ballet Theater

Dans

#Ballett #Høst2022