Tønes

Wednesday 28. April 202128. Apr 2021 20:00 Buy
Sold out

Fartein Valen
TICKETS KR 480 (INCL. SERVICE FEE)Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Tønes, 30. januar 2021:

Pga. restriksjonene i den lokale Covid-19-forskriften og begrensingene på arrangementsvirksomheten, vil denne konserten ikke finne sted på oppsatt dato. Vi vet mange hadde gledet seg, og har allerede funnet ny dato. Den nye datoen er onsdag 28. april 2021. Samme tidspunkt og sted. Alle som har lyst og anledning til å delta 28. april, vil få tilsendt ny billett med korrekt dato. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Frist for refusjon er utgått.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***

Alle har et merkelig 2020 bak seg. Tønes har et 2020 med teaterstykke, juleforestilling for 12 utsolgte hus og plateinnspilling bak seg.

Våren 2021 kommer han med ny plate, ny turné og muligens genseren bak fram. Til 16 kulturhus kommer han i en ny og smittevernfokusert intimsetting, der ukulele fint kan komme til å bli en sentral del av settet.

Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting. Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 3 Spellemannspriser (2 for viser og 1 for tekstforfatter).

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause.

FOTO
Trond Ueland

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med All Things Live

Pop Visepop viser