Tønes

søndag 05. november 202305. nov 2023 19:00 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 500 (INKL. SERVICEAVGIFT)Endelig drar Tønes og Erlend Aasland på turné sammen igjen. Det har gått en god stund siden sist desto på samme scene, men nå forenes duoen endelig igjen. De har gitt oss mange fine stunder i Fartein Valen tidligere og vi ser frem til nye!

Den sprudlende multiinstrumentalisten Erlend Aasland har en bemerkelsesverdig evne til å mestre et stort antall instrumenter og låter på kort tid. Ingen vet hva slags nye instrumenter som vil dukke opp i høst. Sannsynligvis ikke ham selv engang.

Frank «Tønes» Tønnesen har gjennom årene fått en del grei oppmerksomhet for sine finurlige og innsiktsfulle dialekttekster. I løpet av høstens turné kan det være at man blir introdusert for noen nye slike. Men det er ingen som lover noe. I alle fall ikke Frank. Turnésamarbeidet markeres med hele tre nye pressebilder med genser. Kenneth Hernes, lydmann og medmenneske (og en av Stavanger konserthus faste teknikere), deltar for øvrig også. Han fikk ikke være med på noen av bildene, men lever ganske greit med det.

Varighet:
TBA 

Arrangør:
Stavanger konserthus

Pop viser

#Høst2023