Tommy Fredvang

lørdag 03. oktober 202003. okt 2020 20:00 Kjøp

Zetlitz klubbscene
BILLETTER KR 395 (INKL. SERVICEAVGIFT)Etter flere års suksess med Stavangerkameratene og ABBA-forestillinger er Tommy Fredvang endelig klar med sitt første album på 10 år, og det første på norsk!

Opplev Tommy og fullt band i en eksklusiv konsert i Stavanger spille fra albumet «Har deg på hjernen» som slippes fredag 11. september. «Har deg på hjernen» inkluderer singelene «Stå i ro» med Rita Eriksen, som alle har hørt på radio i 2020, «Når eg mangle deg», «Før det e for seint», «Danse som ein gud» og den nye «Telefonen».

VARIGHET:
ca. 1 time

Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus

Pop