This Was my Life – A tribute to Kim Larsen & Gasolin

lørdag 19. september 202019. sep 2020 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 420 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til «This Was my Life»:

Vi har nå klar ny dato for «This Was My Life», lørdag 19. september 2020. Dersom det passer for deg å komme på forestillingen på den nye datoen, kan du bruke samme billett.

Hvis du heller vil ha pengene refundert, må du kontakte oss snarest og senest 30. april 2020. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Hvis du kjøpte billett(ene) på nettet, kan du sende oss en e-post til billett@stavanger-konserthus.no og oppgi ditt ordrenummer for refusjon. Ble billett kjøpt over disk i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på e-post billett@stavanger-konserthus.no.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


Bli med på en musikalsk reise gjennom historien til Kim Larsen og Gasolin, presentert av Kim Larsen & Gasolin tribute bandet This Was My Life!

I akustisk setting leverer de det beste av hits som f.eks “Papirsklip”, “Midt om natten”, “This is my life” og “Hva gør vi nu, lille du”. Vokalist og frontfigur, Claus Pedersen er opprinnelig fra København så her er ingenting å utsette på kjennskapen eller dialekten når ene etter den andre danske perlen blir gjenskapt med herlig innlevelse og harmonier.

This Was My Life har i løpet av kort tid bygget seg opp et rykte som et av Norges beste Kim Larsen & Gasolin tribute band. Med danske Claus som vokalist og frontfigur i kombinasjon med dyktige og rutinerte bandmedlemmer, godt kjent fra Bergens musikkmiljø er kvelden duket for suksess.

Claus Pedersen (vokal/gitar)
Arne Oppedal (gitar/korvokal)
Arild Gjørøy (bass/korvokal)
Marius Larsen (perkusjon/korvokal)

Varighet: 1 time og 30 minutter, ingen pause.

Arrangør: Beck Management AS

Pop Rock Tribute