The Tape Face Show

tirsdag 15. oktober 202415. okt 2024 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 150 - 350 (INKL. SERVICEAVGIFT)Direkte fra Las Vegas og London: The Boy with Tape on his Face kommer til Norge med nytt show!

En sjelden gang skjer det noe magisk som minner oss på at vi alle har et indre barn som trenger næring. Med enkel, smart og sjarmerende humor som går rett i hjertet, har «The Boy» skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.
Jo mindre du vet om dette showet, dess bedre.

«The Boy with Tape on his Face», eller «Tape Face» som han nå kaller seg, er en karakter med universell appell. Han har gjort seg kjent på grunn av sin fantastiske humor som utføres selv om han ikke sier ett eneste ord. På munnen har han nemlig svart gaffatape. Tape Face med sin søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur.

Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden med blant annet en måneds show i Las Vegas i sommer, og flere ganger med show i Londons West End. Han har også også turnert flere ganger i Europa, delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og da han kom høyt opp i Americas got Talent i 2016 ble han kjent for de store massene.

Utterly spectacular! Endlessly inventive, hysterically funny. Sublime physical lunacy – fight for a ticket.” – Time Out

“the last word in silent comedy” – The Guardian

“simply joyous, sometimes mesmerising” – The Times

“A truly magical experience” – Chortle.co.uk

Varighet:
tba

Arrangør:
Stavanger konserthus

Humor

#Americasgottalent #Høst2024 #Silentcomedy