The September When

torsdag 12. desember 201912. des 2019 19:30 Kjøp
fredag 13. desember 201913. des 2019 19:30 Kjøp
Utsolgt

Zetlitz
BILLETTER KR 540 (INKL. SERVICEAVGIFT)EKSTRA konsert torsdag den 12. desember!

The September When er tilbake i storform, og 13. desember runder de av året med en storslått avslutningskonsert i Zetlitz!

The September When, med Morten Abel i spissen, er et av sin generasjons mest definerende norske band. Bandet står bak en imponerende rekke udødelige hits, og 2. juni beviste de at de fremdeles er i toppklasse etter et fyrverkeri av en konsert utenfor Konserthuset i Stavanger.

Med slipp av klassiske album som «Huggermugger» og «Mother I’ve Been Kissed», satte The September When en ny standard for norsk rock. Musikken har vist seg å tåle tidens tann bemerkelsesverdig bra, og det er rett og slett en sann fryd å gjenoppdage den knallsterke låtkatalogen med hits som «Bullet Me», «Cries Like A Baby» og «Can I Trust You» i 2019.

I desember runder The September When av et år hvor de virkelig har fått børstet støv av gamle kunster med en festkonsert i Zetlitz! “Noen spurte om vi ville ha en siste spillejobb”, sier Morten Abel, “og det ville vi”. Noen ganger er det så enkelt.

Konserten spilles i Zetlitz med stående publikum.

18-års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Foto: Jarle H. Moe

Arrangør: Stageway Talent AS

Pop Rock