The Illusion of Alexx Alexxander

lørdag 03. februar03. feb 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER 375.00 - 495.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister.

Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner. Grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxanders uforklarlige shownummer. Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen.

Alexx har tatt illusjoner til et nytt nivå og vist Norge at dette ikke handler om kaniner fra flosshatt, men derimot motorsykler, sirkelsager og brennende spyd. Han har fått Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, utallige damer har blitt delt i biter og han har rundlurt hele Skandinavias kjendiselite.

Denne storsatsningen a en forestilling vil ta pusten fra deg, og Alexx antyder oppsiktsvekkende illusjonsnummer du neppe har sett maken til. I en årrekke har han fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. Han landets største illusjonist, og har mottatt flere priser, hvorav magiens mest prestisjefulle pris, The Merlin Award, kjent som «magiens Oscar».

Forestillingen spilles kun en kveld hvert sted, og passer for hele familien.

Magisk velkommen!

 

Arr. Alive Produksjoner