The Blues Lounge – Carina Olsen

lørdag 04. april 202004. apr 2020 13:30 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 210 (INKL. SERVICEAVGIFT)Bookingansvarlig for «The Blues Lounge» gliste bredt og klappet entusiastisk i hendene når Carina Olsen takket ja til å være med!

De fleste som har vært ute på en klubb i Stavanger etter midnatt de seneste årene, har nok hørt henne. For Carina er en hardtarbeidende vokalist med stor stemme, appell og tilstedeværelse – med et solid antall ukentlige spillejobber i Stavanger. Men for “blues-folket» er hun nok kanskje et nytt bekjentskap.

Denne lørdagen skal vi få oppleve Carinas kjærlighet for soulmusikk og blues gjennom hennes egne, men respektfulle versjoner av sangene og musikken til for eksempel Beth Hart, Sam Cooke og andre. Alt bakket opp av et solid band.

Carina Olsen kommer opprinnelig fra Langesund, men er bosatt i Stavanger. Og når Morten Abel hadde konsert på Wrightegaarden i Langesund, hva var vel mer naturlig enn at Carina Olsen ble invitert på scenen som gjesteartist?

Vi gleder oss!

Carina Olsen vokal
Eric Slim Zahl gitar
Thomas Kvam bass
Bernt Yngve Kvam trommer

Vi åpner dørene allerede kl. 11.00 for konsertgjester som ønsker å spise, og har for anledningen en egen bluesmeny med et utvalg av drikke, snacks og enkle retter. Alt bestilles i baren eller med QR kode på bordene.

Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Spiseriet

Blues