The Blues Lounge – Bjørn Berge

lørdag 02. mai 202002. mai 2020 13:30 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 210 (INKL. SERVICEAVGIFT)Ingen ringere enn gudsbenådet bluesgitarist Bjørn Berge besøker Spiseriets Blues Lounge denne første lørdagen i mai. Etter nesten to tiår som har han bak seg en rekke innspillinger, to Spellemannpriser og turnéer i svært mange land. Han fremfører stort sett sitt eget materiale, men tolker også sangene til sine favorittartister og sine musikalske helter. Da også i umiskjennelig “Bjørn Berge-stil”.

Bjørn Berge har etablert seg som den absolutt ledende bluesartisten i Norge. Musikken hans er vanskelig a° sette i musikalsk bås, da han kombinerer flere sjangere, men i hovedtrekk befinner han seg i blues-/folk-/jazz-segmentet, ispedd elementer fra blant annet rock og funk. Enkelt sagt, med Berge snakker vi rå gitarbasert rock, med røtter i mange leire.

Vi åpner dørene allerede kl. 11.00 for konsertgjester som ønsker å spise, og har for anledningen en egen bluesmeny med et utvalg av drikke, snacks og enkle retter. Alt bestilles i baren eller med QR kode på bordene.
Grupper som ønsker å sitte sammen og forhåndsbestille meny, bes ta kontakt med Spiseriet på post@spiseriet.no

Varighet: ca. 2 timer, uten pause.

Arrangør: Spiseriet

Blues