Tenorenes jul i Spiseriet

fredag 18. desember 202018. des 2020 20:00 Kjøp
Få billetter

Spiseriet
BILLETTER KR 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)I høstens rekke av fine fredagskvelder med konserter i Spiseriet, avsluttes sesongen med to operaprogram.

Etter konserten med «Three Ladies & a Barytone» 11. desember, er det tre tenorer som står for tur på «scenen» i Spiseriet 18. desember.

Opera Rogaland lover å få deg i julestemning med vakker trestemt tenorklang. Velkommen!

MEDVIRKENDE
Espen Solsbak, tenor
Steffen Siggervåg Sortland, tenor
Ole Morten Velde, tenor
Kiril Kutin, klaver

VARIGHET
ca. 1 time og 30 minutter, inkludert pause.

En helaften med god musikk, mat og drikke
I forbindelse med denne konserten tilbyr Spiseriet en egen konsertmeny, bestående av dagens 3-retter eller 5-retter. Ved forhåndsbestilling av konsertmeny sammen med billett, gir Spiseriet en rabatt. Du kan også bestille vinpakke til de ulike menyene. Konsertgjester som ikke vil bestille mat og drikke på forhånd, er selvsagt velkomne til å gjøre det under besøket. Og, for ordens skyld nevner vi at det selvfølgelig ikke er spiseplikt.

Bordplassering
Til denne konserten selges kun unummererte sitteplasser. Ved ankomst blir du tatt imot av Spiseriets personell, og tilvist plass. Er dere flere som kjøpte billett sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen innenfor det hensynet smittebegrensningen tillater. Er dere flere som har kjøpt enkle billetter som vil sitte sammen, ber vi om at dette legges inn som en egen kommentar i feltet «Øvrig informasjon» når billetter kjøpes.

Ved plassering fyller vi opp bordene, slik at du kan komme til å dele med noen du ikke kjenner fra før – selvsagt med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med Opera Rogaland

Opera