Syng med oss 2023

lørdag 21. januar 202321. jan 2023 18:30 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 325 - 1040 (INKL. SERVICEAVGIFT)Endelig tilbake – ventetiden er over! Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn, koret med egen radiator, er klar for «Syng Med Oss» for 33. gang siden 1989.

Spelkorlaget består av 65 evigunge gutter med Knut Nøst som musikalsk leder. Med eget Spel bestående av 5 erfarne musikere ser de det som en oppgave å flørte uhemmet med publikum ved fremførelse av populære låter. Publikum skal kunne nikke gjenkjennende til sangene og synge med. «Glede i sangen – sang i gleden» har blitt Spelkorlagets varemerke sammen med en rød radiator som koret alltid har med seg på konsertene – for å spre glede, musikk og varme.

Årets gjesteartist er den legendariske Tor Endresen. Han ble nasjonalt kjent som syngende bartender sammen med Rune Larsen i programserien Lollipop på NRK på 1990-tallet. I 1987 debuterte han i Melodi Grand Prix med låten «Hemmelig drøm». Siden har han deltatt med låter som «Café le swing» i 1990, «Radio Luxembourg» i 1992 og «Aladdin» i 1994. Tre år senere vant han konkurransen med låten «San Francisco». Til sammen har Endresen deltatt tolv ganger i Melodi Grand Prix, bare Jahn Teigen har flere deltakelser, med 14 finaler. Tor er en meget aktiv artist som turnerer rundt i landet, deltar på TV-program og show, og er en av Norges aller dyktigste sangere.

Kirsti Lucena er oppvokst i Sandnes og vi så henne i siste sesong av The Voice på TV2, hvor hun kom seg helt til semifinalen. Kirsti er utdannet ved Bårdar-akademiet, og har medvirket i flere musikaler, herunder «Mamma Mia!», «Les Miserables», «Evita», «West Side Story», «Kristina Från Duvemåla», «The Producers», «Grease», «Flashdance», «Trolle og Den Magiske Fela», «Chess», og sist nå «Folk og Røvere i Kardemomme By» på Folketeateret. Bak seg har hun også flere sesonger på Wallmans Salonger, Wallmans On Tour. I tillegg har hun også koret for flere kjente artister som bl. a Maria Mena, Heine Totland, og Hanne Krogh.en.

Andre gjesteartister inkluderer en perle fra Florø, Moa Lovisa Lindgren, visesangeren Trond Ole Paulsen og Ynglingens eget ungdomskor – Sky Sing.

Som tidligere år, gjentar vi suksessen: «Festen Etterpå»
Alle som har vært på konsert, har mulighet til å kjøpe billetter til «Festen Etterpå» i Konserthuset. Her blir det god stemning, buffet fra Spiseriet, dans og bar, med mer.

VARIGHET
2 timer og 30 minutter, inkludert pause

ARRANGØR
Lions Club Stavanger

Kor Kor

#Vår2022 #Vår2023