Syng med oss 2020

lørdag 25. januar 202025. jan 2020 18:30 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 325 - 530 (INKL. SERVICEAVGIFT)De evigunge guttene i Song og Spelkorlaget av 8. mars & Søn er klare for sin 32. utgave av «Syng med oss».

I alle år har Song og Spelkorlaget sunget for utsolgte konserthus. De aller ivrigste står til og med i kø halve natten for å sikre seg de beste billettene. Suksessoppskriften er en variert musikalsk meny med sang og spill, god stemning, og som alltid, mye allsang og dyktige gjesteartister. Til konserten den 25. januar har Song og Spelkorlaget invitert hele Norges Anita Skorgan til å dele scenen med seg!

Anita Skorgan er en av de artistene som er så heldige å bli elsket og verdsatt på ny. Nesten 50 år er gått siden hun fremsto som ung, talentfull komponist, sanger og pianist for et henrykt, skandinavisk TV-publikum. I dag vet vi hvilken formidabel karriere det ble starten på. Trenger vi nevne Spellemannspriser, fortjenestemedaljer, hederspriser og vinnerlåter i Melodi Grand Prix. Anita Skorgan er en av Norges mest meritterte artister.

Musikken, suksessen og livet har gått gjennom mange faser og gjort henne som artist rikere, sterkere og mer uttrykksfull. For noen er hun en ny musikalsk opplevelse. For andre vekker hun søte minner med bl.a.: Oliver, For vår jord, Min første kjærlighet, Det begynner å bli et liv, Adieu…
…vakkert, rørende og stemningsfullt fremført av en artist, som har modnet og utviklet seg til en ny opplevelse å høre live.

Og selvsagt blir det overraskelser og andre musikalske perler i 2020-utgaven av «Syng med oss»!

Salg av billetter til «Festen etterpå» er nå stoppet.

Varighet: ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Arrangør: Lions Club Stavanger og Song og Spelkorlaget.

Kor Musikk Pop