Swinging Christmas med Sjøforsvarets musikkorps, Atle Pettersen og Ingeborg Walther

onsdag 02. desember 202002. des 2020 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 150 - 300 (INKL. SERVICEAVGIFT)Swinging Christmas med Sjøforsvarets musikkorps, Atle Pettersen og Ingeborg Walther!

Sjøforsvarets musikkorps har siden 2011 invitert til Swinging Christmas – en svingende musikalsk innledning til julen. Ferden går først til Stavanger og Os før den avsluttes i Bergen. Vel møtt til en svingende førjulskonsert med norsk og internasjonal julemusikk, ispedd andre fengende låter med fart og futt! NRKs Beat for Beat-programleder, Atle Pettersen, er solist sammen med Ingeborg Walther som akkurat nå hver lørdag står på scenen i NRKs «Stjernekamp».

MEDVIRKENDE
Tarjei Grimsby, dirigent
Atle Pettersen og Ingeborg Walther, solister

Atle Pettersen er en av Norges mest allsidige artister og programledere, og har allerede en lang og innholdsrik karriere bak seg. Ikke bare loser han store deler av Norges befolkning gjennom fredagskvelden i Beat for Beat, du har sannsynligvis også sett ham i en rekke andre produksjoner.

Musikk har alltid vært en stor del av livet til Atle, som både opptrer og produserer sin egen musikk og andres. Atle er den fødte programleder, og har i tillegg til «Beat for Beat» en rekke andre produksjoner bak seg, som «NRK Julemorgen», «VG-lista Rådhusplassen», NRKs «Sommeråpent» og «Idrettsgallaen». I 2016 hadde Atle hovedrollen i «Singin’ in the Rain» sammen med Stian Blipp, og i 2020 inntar han igjen musikalscenen i «Jersey Boys» på Chateau Neuf, sammen med bl.a. Nicolay Ramm.

Ingeborg Walther gikk på musikklinjen på videregående og utdannet seg deretter ved US Performing Arts, Musical Theatre School i USA, 2015. Siden har hun hatt en rekke hovedroller i ulike musikaler i Norge.? Denne høsten deltar hun i «Stjernekamp» i 2020, «Beat for beat» (2018/2020) og kom til semifinalen i «The Voice» i 2017. Hun har også vært med på en rekke NRK-produksjoner, samt vært fagjurymedlem for Norge i «Eurovision Song Contest» i 2018.

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Sjøforsvarets Musikkorps

Julekonserter