Svanesjøen – St Petersburg Ballet Theatre

torsdag 03. september 202003. sep 2020 19:00 Kjøp
torsdag 10. september 202010. sep 2020 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 575 - 725 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Svanesjøen med St Petersburg Ballet Theatre torsdag 14. og fredag 15. mai 2020:

Som vi har meldt om tidligere, fører koronasituasjonen til at disse forestillingene må flyttes. Ny dato for forestillingen torsdag 14. mai er torsdag 3. september 2020. Ny dato for forestillingen fredag 15. mai er torsdag 10. september 2020. Samme tidspunkt og sted for begge forestillingene. Alle som har anledning til å delta på den nye datoen, beholder plassen sin. Vi sender deg link til ny billett i god tid før, og du behøver ikke ta kontakt med oss.

Refusjonsfrist er nå utgått (20. mai 2020).

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

***


St Petersburg Ballett Teateret returnerer med sin trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjorde det globalt anerkjente St Petersburg Ballet Teateret sin debut i Norge med ballettsensasjonen Svanesjøen i 2019. Høsten 2019 gjestet det utsøkte ensemblet oss med Giselle, og i mai 2020 blir det altså en ny anledning til å få med seg deres fabelaktige oppsetning av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky’s udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående «ballet blanc», den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre.

Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Grunnlagt i 1994, er St Petersburg Ballett Teateret kjent både for sine vakre Vaganova-trente dansere, men også for sine fantastiske full-lengde produksjoner. Kompaniet turnerer internasjonalt med klassiske mesterverk fra sitt repertoar, inkludert Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Juliette, Nøtteknekkeren og Tornerose, og er så etterspurt at de fremfører over 200 forestillinger hvert år.

Forestillingen er uten “live” orkester, og danses til forhåndsinnspilt musikk.

“St Petersburg Ballet Theatre is a company to be treasured”
– Sunday Telegraph, London

Varighet: 2 timer og 45 minutter, inkludert pauser.
Arrangør: St Petersburg Ballet Theatre LCC

Ballett Dans