Svanesjøen med Ukrainian Classical Ballet Kyiv

torsdag 18. januar 202418. jan 2024 19:00 Kjøp
fredag 19. januar 202419. jan 2024 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 735 (INKL. SERVICEAVGIFT)The Ukrainian Classical Ballet Kyiv, byr på den verdenskjente klassiske balletten Svanesjøen.
De uforglemmelige og følelsesladde komposisjonene av Peter I. Tchaikovsky, et magisk plot og spektakulære dans, presenteres av et profesjonelt ensemble fra Kyiv.

Svanesjøen er et av verdens vakreste musikkverk og verdens absolutt mest populære balletter, og fremføres stadig på scenen verden over. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Svanesjøen har alt som skal til for å skape magi på scenen!

Svanesjøen kombinerer en verden av magi og mytiske skapninger med en virkelig verden der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse. 

Ensemblet vender tilbake i 2024, med sin kunstneriske leder Ivan Zhuravlev.
Vi har en stor oppgave – å representere ukrainsk kultur på verdensscenen, – sa ballettdirektør Ivan Zhuravlev på et pressemøte. ” – Det er en stor ære og et stort ansvar for oss. Det er med stor glede og stolthet, at vi samler noen av de beste kunstnere i vår sjanger og representerer dem på verdens scener.

Arrangør:
Showtime Concerts OÜ

VARIGHET
Ca. 2 timer inkl. pause

Ballett Dans

#Vår2024