Svanesjøen med Nasjonalballetten fra Kyiv

fredag 27. januar 202327. jan 2023 19:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 620 - 660 (INKL. SERVICEAVGIFT)Det er en glede å kunne samle et ballettensemble med hele 30 dansere i denne Svanesjøen-produksjonen fra Kyiv, Ukraina. Nasjonalballetten fra Kyiv skal turnere i hele Skandinavia så vel som i Tyskland, hvor de produserer og starter turnéen.

Svanesjøen med Pjotr Tsjajkovskijs udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående «ballet blanc», den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og en dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre.

Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Nasjonalballetten fra Kyiv (Kyiv National Ballet) er en av de fremste ballettkompaniene med forestillinger hele verden rundt. I Konserthuset stiller de med to stjernesolister fra Kyiv National Opera, Olga Golytsya og Jan Vana. Begge har demonstrert sitt omfattende repertoar rundt om i verden, inkludert i England, USA, Sør-Afrika, Kina, Italia og Tyskland.

ARRANGØR
Showtime Concerts OÜ

Ballett Dans

#Vår2023