Svanesjøen med den Russiske Nasjonalballetten

fredag 27. januar 202327. jan 2023 19:30 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 620 - 660 (INKL. SERVICEAVGIFT)Viktig informasjon til deg som har billett til Svanesjøen med Den Russiske Nasjonalballetten, lørdag 29. januar 2022:

Pga. Covid-19 blir hele denne turnéen og dermed også forestillingen i Stavanger dessverre utsatt. Ny dato er fredag 27. januar 2023. Samme sal og tidspunkt. Alle som har lyst og anledning til å delta på ny dato, beholder plassen sin og behøver ikke å ta kontakt med oss. Du vil få tilsendt ny billett med korrekt informasjon. Vi sender deg også en SMS 24 timer før konsert, med link til din billett.

Skulle den nye datoen ikke passe, kan du be om refusjon. Vi refunderer billettpris ekskl. avgift. Vil du benytte deg av dette, må du ta kontakt med oss på e-post til billett@stavanger-konserthus.no snarest, og senest tirsdag 1. februar 2022. Husk å oppgi ditt ordrenummer.

Vennlig hilsen Stavanger konserthus

*** 

Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva returnerer med sin oppsetning av den elskede ballettklassikeren «Svanesjøen».

Med Pjotr Tsjajkovskijs udødelige musikk (denne gang ferdig innspilt) er «Svanesjøen» en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Forestillingen har en eventyrlig handling, vakre kostymer og dans, alt levert av dyktige ballettdansere fra Russland.

Da Tsjajkovskij i 1877 skrev musikken til «Svanesjøen», begeistret han både datidens ballettpublikum og de klassiske musikkelskerne. Russisk ballett, og fremfor alt «Svanesjøen», kjennetegnes ved å la følelsene komme til uttrykk uten å tape et enkelt ord, trinn eller tone. I den klassiske iscenesettelsen blir musikk og dans i fellesskap til et språk, som alle umiddelbart forstår. I rollene som både den hvite – og den sorte – svanen, møter vi Liudmila Titova som har vært dette kompaniets solodanser siden 2010.

ARRANGØR
Showtime Concerts OÜ

Dans

#Ballett #Vår2022