Svanesjøen med Den Russiske Nasjonalballetten og Liudmila Titova

fredag 31. januar 202031. jan 2020 19:30 Kjøp
Få billetter
lørdag 01. februar 202001. feb 2020 19:30 Kjøp
Få billetter

Zetlitz
BILLETTER KR 555 - 625 (INKL. SERVICEAVGIFT)



Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva returnerer med sin oppsetning av den elskede ballettklassikeren «Svanesjøen». Med Pjotr Tsjajkovskijs udødelige musikk (denne gang ferdig innspilt) er den en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Forestillingen har en eventyrlig handling, vakre kostymer og dans, alt levert av dyktige ballettdansere fra Russland.

Da Tsjajkovskij i 1877 skrev musikken til «Svanesjøen» begeistret han både datidens ballettpublikum og de klassiske musikkelskerne. Russisk ballett, og fremfor alt «Svanesjøen», kjennetegnes ved å la følelsene komme til uttrykk uten å tape et enkelt ord, trinn eller tone. I den klassiske iscenesettelsen blir musikk og dans i felleskap til et språk, som alle umiddelbart forstår. I rollene som både den hvite – og den sorte – svanen, møter vi Liudmila Titova som har vært dette kompaniets solodanser siden 2010.

Bak Den Russiske Nasjonalballetten fra Moskva står den tidligere Bolshoi-danseren Sergei Radchenko og Elena Radchenko – også hun solist fra Bolshoi og fra Kirov, hvor «Svanesjøen» opprinnelig stammer fra. De turnerer i hele verden med kompaniet.

Varighet: Ca. 2 timer og 10 minutter, inkludert pause.

Arrangør: Highlight – Concerts GBM

Ballett Dans