Storkonsert 2018

lørdag 17. mars17. mar 17:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER 295.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Familieforestillingen STORKONSERT har blitt en suksess, og arrangeres nå for fulle hus i mange norske byer og store konserthus. 

 

Bak konserten står familiegruppen Team SULEBAKK fra Bergen, og med seg på scenen har de et fantastisk barnekor, dansegrupper og mange kjente og kjære artist-venner. Som en familiegruppe har Team SULEBAKK har siden 2006 reist rundt i hele landet og besøkt flere ulike menigheter, barnekor, ungdomsklubber, konfirmantgrupper og utallige festivaler og sommerstevner. På STORKONSERT ønsker de å sette fokus på det fantastiske barnekorarbeidet som drives rundt omkring i landet. Samt å la barna få skinne i den på scenen.

 

Med om lag 400 barn og unge i aksjon på scenen, bobler det av liv og glede i konserthuset denne ettermiddagen. Det blir et herlig samarbeid mellom glade amatører og profesjonelle musikere og det er bare til å glede seg til en konsert helt utenom det vanlige.

  

En del av konserten har et kristent fokus og forestillingen passer for hele familien. 

 Vi kan tilby en familierabatt på denne konserten, for 2 voksne og 2 barn bli prisen 710,- Følg denne linken for å få dennne prisen på 4 billetter. 

Hjertelig velkommen!

 

 

Artister/medvirkende

Team SULEBAKK

The Main Level

Serlina

GUTTA

SEVEN

Elida (Mgp junior)

Stort barnekor og ungdomskor

Lokale dansegrupper

 

 

Arrangør: BWS Musikk