Stjerner i Spiseriet

fredag 20. juli20. jul 19:00 Kjøp
lørdag 21. juli21. jul 19:00 Kjøp

Spiseriet
BILLETTER KR 815 (INKL. SERVICEAVGIFT)



En av Islands storstjerner i den kulinariske verden, Michelin-kokken Gunnar Karl Gislason, skal traktere grytene i Spiseriet fredag 20. og lørdag 21. juli, under Gladmatfestivalen. Og det er ikke alt: Espen Hana og Christian «Caboom» Eriksen leverer underholdningen. Book billetter her, og nå!

Våre heldige gjester disse dagene kan forvente en fabelaktig meny bestående av fire retter, samt noen ekstra småsmaker, som i Gunnars ånd er inspirert av naturen rundt oss. Dette blir helt fantastisk!

Fra oppvask til New York

Gunnar Karl Gislason er en jordnær matspesialist som har jobbet seg fra oppvasken til toppen. Han er i dag kjøkkensjef på Restaurant Agern, som er plassert i Grand Central-terminalen i New York, og vi er veldig glade for å få ham inn som gjestekokk i Spiseriet, restauranten på Stavanger konserthus, under Gladmaten.

Gunnar har tidligere vært kjøkkensjef på noen av Islands beste restauranter, har jobbet på stjernerestauranter i Danmark, og har vunnet flere gull- og sølvmedaljer sammen med det islandske kokkelandslaget. Han åpnet og er ennå en av eierne av Dill Restaurant, Islands første restaurant til å få Michelin-stjerne.

Men stjernekokken er ikke opptatt av å skryte av det han har oppnådd. «Jeg kunne kommet opp med mange skrytehistorier, men til syvende og sist så gjør jeg det jeg gjør for meg selv. Jeg har en «desire» for å gjør andre glad, og en av mine beste metoder er å gjøre det med mat», sier Gunnar.

Les mer om Gunnars historie her http://spiseriet.no/nyheter/stjerner-i-spiseriet-michelin-kokken-gunnar-karl-gislason/

Lokale festingredienser

Som om mat fra en Michelin-kokk ikke er nok, kommer også de lokale stjernene Espen Hana og Christian «Caboom» Eriksen for å stå for underholdningen. Hver for seg er begge garanti for fabelaktig fest, og sammen er de en gave til alle som samler på smilerynker!

Begge to har føttene solid plantet i musikken, og det blir derfor en kveld i den musikalske humorens tegn. Christian Eriksen og Espen Hana passer både til fisk, skalldyr, kjøtt og frukt, der begge trakterer utallige instrumenter, synger, og er kjent for å åpne latterdøra til publikum på vidt gap. Vi vet derfor at du kan se fram til et måltid der alle ingrediensene går sammen og opp i en høyere enhet og blir en opplevelse helt utenom det vanlige!

Etter middagen i Spiseriet, fortsetter musikken i et jazzy tempo og baren blir åpen for eventuelt ekstra kjøp av drikke.

Stjerner i Spiseriet kr.815,-

Dette inkluderer:

  • 4-retters meny med ekstra småretter
  • aperitiff
  • kaffe
  • underholdning

Vinpakke kr. 680,-

Ølpakke kr. 405,-

Arrangementet starter kl. 19.00.

Ønsker du å sitte sammen med andre som har kjøpt billett, eller har allergier, send oss en e-post på post@spiseriet.no.

Other